213
«Ξινός» για όλη την Serie A βγήκε ο αγώνας της Νάπολι με τη Τζένοα, την Κυριακή | Reuters

Καμπιονάτο: Διακοπή 14 ημερών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού;

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 17:59
«Ξινός» για όλη την Serie A βγήκε ο αγώνας της Νάπολι με τη Τζένοα, την Κυριακή
|Reuters

Καμπιονάτο: Διακοπή 14 ημερών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού;

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 17:59

Το Καμπιονάτο θα μπει στον πάγο για δυο εβδομάδες;

Ολα είναι πιθανά, καθώς ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας Βιντσέντζο Σπανταφόρα αναμένεται να ανακοινώσει από ώρα σε ώρα ένα πιθανό λουκέτο των εθνικών πρωταθλημάτων για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η αφορμή για την πιθανή καραντίνα της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας δόθηκε την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά τον αγώνα ανάμεσα στη Νάπολι και την Τζένοα, στη Νεάπολη.

Η Τζένοα ανακοίνωσε ότι 14 μέλη του συλλόγου, μεταξύ των οποίων εκτιμάται ότι βρίσκονται 8-10 ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sportitalia», οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στους παίκτες των Γενουατών, έδειξε ότι ο ιός είχε εξαπλωθεί σχεδόν σε όλη την ομάδα.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι «ροσομπλού», που παραδέχθηκαν ότι αυτή τη στιγμή 14 μέλη της αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, μαζί και μέλη του προσωπικού, ανιχνεύθηκαν με τη νόσο.

«Η Τζένοα ανακοινώνει ότι μετά τις σημερινές δοκιμές, ο αριθμός των θετικών υπαλλήλων στον COVID-19 έχει αυξηθεί σε 14 μεταξύ των μελών της ομάδας και του προσωπικού. Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ενημέρωσε τις αρχές. Ο σύλλογος θα ενημερώνει καθώς εξελίσσεται η κατάσταση», ανέφερε η ανακοίνωση της Τζένοα.

Η μπάλα, όπως λένε τα ιταλικά ΜΜΕ, βρίσκεται πλέον στο… γήπεδο του υπουργού Αθλητισμού, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...