319
Ενα ντόνατ μετά τον εμβολιασμό σου είναι ό,τι πρέπει | Shutterstock

ΗΠΑ: Ντόνατς και «τσιγαριλίκια» δώρα στους εμβολιασμένους!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 21:39
Ενα ντόνατ μετά τον εμβολιασμό σου είναι ό,τι πρέπει
|Shutterstock

ΗΠΑ: Ντόνατς και «τσιγαριλίκια» δώρα στους εμβολιασμένους!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 21:39

Ο Αμερικανός έτσι και καταναλώσει συγχρόνως όλα τα δώρα που του δίνουν μαζί με το αντικορονοϊκό εμβόλιο, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο νοσοκομείο – και το εμβόλιο είναι το μόνο που δεν θα του φταίει.

Διότι το «τσιγαριλίκι» άντε να συνδυαστεί με το ντόνατ που είναι γλυκό, αλλά δεν συνδυάζεται με αλκοόλ στο μπαρ (εφ’ όσον, φυσικά, πετύχει η προσπάθεια αναρρίχησης στο σκαμπό και επιτευχθεί μια κάποια ισορροπία).

Η εταιρεία «Krispy Kreme» ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ότι θα δώσει ένα ντόνατ τζάμπα σε όποιον εμβολιαστεί με κάποιο αντικορονοϊκό σκεύασμα. Το δέλεαρ φαντάζει τιποτένιο –και είναι–, ωστόσο το μάνατζμεντ λέει ότι αυτή η προσφορά μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη λαϊκού ενθουσιασμού για τον εμβολιασμό.

Ενα καλύτερο πακέτο προσφορών σε εμβολιασμένους ήρθε από την κλινική «Greenhouse of Walled Lake» του Μίσιγκαν. Αυτή προσφέρει από ένα «τσιγαριλίκι» μαριχουάνας σε όποιον κάνει το εμβόλιο.

«Τσιγαριλίκια» σε συσκευασία δώρου, προσφορά στον κάθε εμβολιασθέντα (Instagram)

Το δίκτυο CNN που μετέδωσε τη σχετική πληροφορία φιλοξένησε δηλώσεις του κλινικάρχη, ο οποίος διατείνεται ότι η μοναδική του έννοια είναι ο εμβολιασμός του κόσμου: «Είμαστε όλοι αγχωμένοι, όμως ελπίζουμε ότι το εμβόλιο θα τερματίσει την πανδημία. Εμείς θέλουμε απλώς να ανταμείψουμε τους ανθρώπους που εμβολιάζονται». Το «τζόιντ» αυτής της κλινικής είναι συμπαραγωγή με την εταιρεία UBaked Cannabis Company.

Και οι προσφορές έρχονται από παντού.

Στο Ντιτρόιτ το εστιατόριο «Oak & Reel» προσφέρει έκπτωση 50% σε πελάτες που έχουν εμβολιαστεί. Στη Μασαχουσέτη το μαγαζί «Rumbleseat Bar & Grille» προσφέρει  έκπτωση 20% στις παραγγελίες τροφίμων σε όλους τους εμβολιασμένους.

Στο Σικάγο το μπαρ «Village Tap» δίνει «δωροκάρτες» 10 δολαρίων στους πρώτους χίλιους πελάτες του που θα του προσκομίσουν αποδεικτικό εμβολιασμού.

Υπάρχουν και οι πάροχοι συγκοινωνιακών υπηρεσιών οι οποίοι κάνουν σκόντο ή δωρεές. Οι εταιρείες μεταφορών Lyft και η Uber παρέχουν δωρεάν μεταφορά σε κέντρα εμβολιασμού, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Τα λεωφορεία StarMetro της πόλης Ταλαχάσι στην Πολιτεία Φλόριντα προσφέρουν τζάμπα μετακίνηση στους ηλικιωμένους μέχρι το εμβολιαστικό κέντρο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...