330
Η αδελφή του Τζο Μπάιντεν, Βάλερι Μπάιντεν-Οουενς και ο Χάντερ Μπάιντεν συνόδευσαν τον αμερικανό πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιρλανδία | REUTERS/Kevin Lamarque

ΗΠΑ: Νέο σκάνδαλο για τον Χάντερ Μπάιντεν – πρώην στρίπερ διεκδικεί διατροφή για την κόρη τους

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 12:16
Η αδελφή του Τζο Μπάιντεν, Βάλερι Μπάιντεν-Οουενς και ο Χάντερ Μπάιντεν συνόδευσαν τον αμερικανό πρόεδρο στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιρλανδία
|REUTERS/Kevin Lamarque

ΗΠΑ: Νέο σκάνδαλο για τον Χάντερ Μπάιντεν – πρώην στρίπερ διεκδικεί διατροφή για την κόρη τους

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2023, 12:16

Μετά τη μάχη του με τα ναρκωτικά, τις έρευνες του FBI για το πρόσωπό του και τις φήμες για εμπλοκή του σε σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία, ο Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον πατέρα του, Τζο, τη στιγμή που έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2024.

Η Λάντεν Ρόμπερτς, πρώην στρίπερ, μήνυσε τον γιο του αμερικανού προέδρου ζητώντας διατροφή, καθώς οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι τα τεστ DNA απέδειξαν ότι είναι ο πατέρας της τετράχρονης κόρης της, που ονομάζεται Νέιβι.

Ο 53χρονος Μπάιντεν βρίσκεται επίσης υπό έρευνα από τους Ρεπουμπλικανούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι εκμεταλλεύτηκε το όνομα της οικογένειας για να βγάλει εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό.

Ο φορητός υπολογιστής του αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του πατέρα του το 2020, όταν πρώην αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών δήλωσαν ότι το λάπτοπ που περιείχε φωτογραφίες του με ναρκωτικά και ιερόδουλες, αλλά και λεπτομέρειες για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του, ήταν απόπειρα παραπληροφόρησης από τους Ρώσους.

Ομως, όπως ανέφεραν οι Times, ο φορητός υπολογιστής αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν αυθεντικός και ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε αμερικανικά ΜΜΕ ότι αποσιώπησαν την ιστορία για να προστατεύσουν τον Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιου του.

Η Λάντεν Ρόμπερτς που διεκδικεί διατροφή από τον Χάντερ Μπάιντεν για την τετράχρονη κόρη τους

Το νέο σκάνδαλο αφορά παλιά ερωτική σχέση του Χάντερ Μπάιντεν με την Ρόμπερτς στην πολιτεία του Αρκανσο.

Τοπικός δικαστής στην υπόθεση πατρότητας διέταξε τον Χάντερ να παρίσταται σε όλες τις μελλοντικές ακροάσεις για τη διατροφή της κόρης του, λέγοντας ότι η απουσία του «παρεμποδίζει» την υπόθεση, και ότι έχει «τραβήξει» αδικαιολόγητα πολύ σε διάρκεια.

Σε άλλη εξέλιξη, την περασμένη εβδομάδα, αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς εξέταζαν το ενδεχόμενο να απαγγείλουν κατηγορίες στον γιο του αμερικανού προέδρου για παλιότερες υποθέσεις, που αφορούν φορολογικά εγκλήματα και μια κατηγορία σχετικά με την αγορά όπλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...