722
H Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ και οι δυο γιοί τους ποζάρουν στις 14 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Balloons World Cup, στην Ταραγκόνα της Ισπανίας. Και μετά ήρθε ο χωρισμός... | GettyImages / Joan Amengual / VIEWpress

Η Σακίρα «πυροβολεί» τον Πικέ με στίχους

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2023, 09:59
H Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ και οι δυο γιοί τους ποζάρουν στις 14 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Balloons World Cup, στην Ταραγκόνα της Ισπανίας. Και μετά ήρθε ο χωρισμός...
|GettyImages / Joan Amengual / VIEWpress

Η Σακίρα «πυροβολεί» τον Πικέ με στίχους

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2023, 09:59

Στο στόχαστρο της Σακίρα μπαίνει ο πρώην σύντροφός της Ζεράρ Πικέ, με την ίδια να του στέλνει μηνύματα μέσα από ένα νέο τραγούδι της, το οποίο μέσα σε λίγη ώρα έγινε viral. Πρόκειται για το «Bzrp Music Sessions 53»: μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες ξεπέρασε τα 66 εκατ. προβολές στο YouTube.

Σύμφωνα με άρθρο των βρετανικών Times, η 45χρονη σταρ αποκάλυψε την περασμένη Πέμπτη τη νέα συνεργασία της με τον αργεντινό παραγωγό Bizarrap, με τίτλο «BZRP Music Session #53», έναν δίσκο γεμάτο με στίχους-υπονοούμενα για τον 35χρονο Ζεράρ Πικέ και τη σχέση τους, η οποία φέρεται να ολοκληρώθηκε μετά από απιστία του ισπανού άσσου της Μπαρτσελόνα.

«Πολλή ώρα στο γυμναστήριο, αλλά ο εγκέφαλός σου χρειάζεται λίγη δουλειά», τραγουδά η Σακίρα, ενώ δεν λείπουν και τα έμμεσα σχόλια για τη νυν σύντροφο του Πικέ, την 23χρονη φοιτήτρια Κλάρα Κία: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo! Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio!».

Εκδίκηση μετά μουσικής

Στην πρώτη στροφή του επίμαχου τραγουδιού η Σακίρα αναφέρει: «Περνιέσαι για πρωταθλητής, αλλά όταν σε χρειάστηκα έδειξες τη χειρότερή σου εκδοχή». Και  συνεχίζει: «Συγγνώμη, μωρό μου, αλλά από καιρό έπρεπε να διώξω αυτόν τον γάτο». Οσο για το ρεφρέν… «Για εσένα ήμουν πολύ μεγάλη (ως προσωπικότητα), γι’ αυτό και τώρα είσαι με μία που είναι ίδια με εσένα».

Στο δεύτερο κουπλέ οι σπόντες συνεχίζονται: «Κατάλαβα πως δεν είναι δικό μου το φταίξιμο που σε κριτικάρουν. Εγώ κάνω μονάχα μουσική, συγγνώμη που σε ξεφωνίζω (χρησιμοποιεί την λέξη salpique, κάνοντας παύση μετά το “sal” και τονίζοντας τη λέξη για να ακούγεται ως Πικέ)… Με παράτησες στα πεθερικά λες και ήμουν ξένη, με τον Τύπο στην πόρτα και τα χρέη στην Εφορία (η Σακίρα κατηγορείται ότι δεν κατέβαλε στο ισπανικό Δημόσιο φόρους 14,5 εκατ. ευρώ μεταξύ 2012 και 2014). Πίστεψες πως με πλήγωσες, αλλά έγινα πιο δυνατή».

Τα διεθνή μέσα να σχολιάζουν πως πρόκειται για ευθείες βολές κατά του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να την απατούσε, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, εκτός γάμου, τον Μίλαν και τον Σάσα.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια καταπιάνεται… στιχουργικά και με τη νέα σχέση του Πικέ, παίζοντας με το όνομά της (Κλάρα), στη «γέφυρα» πριν από το ρεφρέν: «Εχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ». («Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú»).

Στο τρίτο κουπλέ είναι που αρχίζουν οι συγκρίσεις: «Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν σε αναγνωρίζω, εγώ αξίζω για δύο 22άρες (η ηλικία της Κλάρα Κία είναι 23 ετών). Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio».

Με το Διαδίκτυο να έχει πάρει φωτιά λόγω του τραγουδιού της Σακίρα, τα βλέμματα στράφηκαν στην αντίδραση του Ζεράρ Πικέ μετά από μια τέτοια «επίθεση». Εκείνος αρκέστηκε απλώς στην ανάρτηση ενός tweet με emojiπου αναπαριστούν ένα τσίρκο. Ενας χρήστης του απάντησε με ένα gif στο οποίο «η Σακίρα τον πετσοκόβει»

«Πώς ήμουν τόσο τυφλή»

 Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό τραγούδι της κολομβιανής σταρ που αναφέρεται στον χωρισμό της με τον Πικέ. Τον περασμένο Οκτώβριο, στο single «Monotonía», η Σακίρα αναφερόταν σε έναν σκληρό χωρισμό, με τους θαυμαστές της να θεωρούν ότι «φωτογράφιζε» τον ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή: «Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ. Εφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα, αλλά με πλήγωσε. Ηξερα ότι αυτό θα συνέβαινε» και «Με άφησες λόγω του ναρκισσισμού σου» τραγουδούσε η Σακίρα, σε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο εμφανιζόταν δακρυσμένη και στη συνέχεια με ένα κενό στο στήθος και την καρδιά της πεσμένη στο πάτωμα ενός σουπερμάρκετ και έπειτα στον δρόμο, με τους περαστικούς να την ποδοπατούν.

Επίσης, τον περασμένο Απρίλιο η κολομβιανή σταρ είχε κυκλοφορήσει ένα άλλο τραγούδι, το «Te felicito», μαζί με τον Ράου Αλεχάντρο, όπου γίνονταν νύξεις για έλλειψη εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Συγκεκριμένα, οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: «Τους ανθρώπους με δύο πρόσωπα δεν υποστηρίζω… Εγώ, που έβαζα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα… Πώς ήμουν τόσο τυφλή, σε συγχαίρω, πόσο καλά προσποιήθηκες».

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ χώρισαν επισήμως τον περασμένο Ιούνιο, έπειτα από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, με την 45χρονη σταρ να κατηγορεί τον 35χρονο Ισπανό, όπως έχει πει σε συνέντευξή της, ότι «έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη ταχύτητα, για να τον στηρίξει, να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...