178
Η κυρία Παπακώστα θίχτηκε και λέει ως εδώ! | INTIMEnews

Η Παπακώστα πήγε να το παίξει αντάρτισσα λόγω Πολάκη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 16:49
Η κυρία Παπακώστα θίχτηκε και λέει ως εδώ!
|INTIMEnews

Η Παπακώστα πήγε να το παίξει αντάρτισσα λόγω Πολάκη αλλά…

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 16:49

«Θα σε καλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος», είχε διαμηνύσει προ ημερών στον αυθάδη Παύλο Πολάκη η «σοβαρή» Κατερίνα Παπακώστα, χρησιμοποιώντας και λίγο από Σαίξπηρ.

Οι περισσότεροι τότε είχαν περάσει στα ψιλά το «καρφί» της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για τον συνάδελφό της στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η δυσαρέσκεια όμως της κυρίας Παπακώστα για την πλήρη και ολόψυχη κάλυψη που προσέφερε ο Πρωθυπουργός στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, έδωσε τροφή σε φήμες για τη στάση που θα τηρούσε  στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης .

Αφορμή για τον… προβληματισμό της υφυπουργού ήταν το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης την πρόταση μομφής κατά του κ. Πολάκη.

Ωστόσο, πριν καν «ανάψει η φωτιά», από το περιβάλλον της κυρίας Παπακώστα διευκρινίστηκε ότι η συνεργασία της με την κυβέρνηση γίνεται στη βάση συγκεκριμένης κοινωνικής ατζέντας και κατά συνέπεια,  εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι στους όρους αυτούς, δεν υπάρχει θέμα να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ της Παρασκευής.

Οι ίδιες πηγές έσπευσαν πάντως να σημειώσουν ταυτόχρονα ότι η διαφωνία της για το “ύφος” Πολάκη είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...