203
Ο Παύλος Πολάκης ανασκουμπώνεται στα κυβερνητικά έδρανα. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι «σύντροφοί» του στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά όσοι τον επέκριναν για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο | INTIMEnews

Τριήμερη «πολάκειος» μάχη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 14:41
Ο Παύλος Πολάκης ανασκουμπώνεται στα κυβερνητικά έδρανα. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι «σύντροφοί» του στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά όσοι τον επέκριναν για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
|INTIMEnews

Τριήμερη «πολάκειος» μάχη στη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 14:41

Την προσεχή Τετάρτη, 8 Μαΐου, αναμένεται να ξεκινήσει στην Ολομέλεια η συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης η οποία θα ολοκληρωθεί το βράδυ της προσεχούς Παρασκευής, 10 Μαΐου, με ονομαστική ψηφοφορία.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό αποφασίστηκε, κατ’ αρχήν, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής που συνεδρίασε τη Δευτέρα με δεδομένες αφενός τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι οποτεδήποτε κατατεθεί πρόταση μομφής σε βάρος μέλους της κυβέρνησης, θα υποβληθεί πρόταση εμπιστοσύνης, και αφετέρου αυτή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι θα υποβληθεί πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη (φωτογραφία κάτω), την πρώτη ημέρα επανέναρξης των εργασιών της Ολομέλειας.


Εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέσει στην αποψινή συνεδρίαση της Ολομέλειας την πρόταση μομφής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης θα ανακοινώσει ότι η κυβέρνηση προχωρά σε πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 18.00 την Τετάρτη με ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει και πάλι την Παρασκευή πριν απο την ονομαστική ψηφοφορία.

Οι διατάξεις για τις 120 δόσεις, που αναμένεται να κατατεθούν άμεσα στη Βουλή, θα εισαχθούν για συζήτηση και επεξεργασία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές την Τετάρτη 8 Μαΐου και την Πέμπτη 9 Μαΐου. Το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις θα εισαχθεί στην Ολομέλεια την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...