246
Από την επέμβαση της ΟΠΚΕ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης | INTIMEnews

Γιάφκα ναρκωτικών το σπίτι του 32χρονου πιστολέρο στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2022, 09:09
Από την επέμβαση της ΟΠΚΕ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης
|INTIMEnews

Γιάφκα ναρκωτικών το σπίτι του 32χρονου πιστολέρο στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2022, 09:09

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης στο διαμέρισμα του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ την Τρίτη πυροβολούσε αδιακρίτως στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, και τελικά συνελήφθη στο Δερβένι, προκαλώντας προηγουμένως τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο διαμέρισμά του, όπου την ώρα του επεισοδίου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά κι ένας ακόμη ανήλικος, 17 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη κι ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ –κατά πληροφορίες– έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Την ίδια ώρα, η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να γεννήσει.

Εις βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οδηγήθηκε (μαζί με τον αδελφό του) στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Αφού πρώτα ενεπλάκη σε τροχαίο στην αρχή του Περιφερειακού, ο 32χρονος Αλβανός εντοπίστηκε και  συνελήφθη σε παράδρομο της εξόδου προς Δερβένι. Στη θέα του περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. έβγαλε από το παράθυρο το πιστόλι που κρατούσε και απείλησε τους αστυνομικούς. Εκείνοι τού έκλεισαν τον δρόμο, ενώ επιτόπου έσπευσαν και δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ. Οταν αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε έξοδος διαφυγής, ο πιστολέρο του Φοίνικα παραδόθηκε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...