217
Η Αστυνομία διερευνά τους λόγους που οδήγησαν τον έφηβο να σκοτώσει τη φίλη του | Credit: BMFTV

Γαλλία: Ενας 14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 13χρονη φίλη του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2022, 21:40
Η Αστυνομία διερευνά τους λόγους που οδήγησαν τον έφηβο να σκοτώσει τη φίλη του
|Credit: BMFTV

Γαλλία: Ενας 14χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 13χρονη φίλη του

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2022, 21:40

Ενα 14χρονο αγόρι ομολόγησε ότι σκότωσε την φίλη του 13 ετών μέσα στη μέση του δρόμου στο χωριό Κλεσέ, κοντά στη Μακόν, στην κεντρική Γαλλία. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Πέμπτης κοντά στο δημοτικό σχολείο του χωριού. Ο 14χρονος, ο οποίος είχε προσαχθεί ως ύποπτος στο αστυνομικό τμήμα νωρίς το πρωί, ομολόγησε τελικά ότι ήταν εκείνος που κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην 13χρονη, ιδίως στον λαιμό, κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού ραντεβού. Ο εισαγγελέας Ερίκ Ζαγιέτ δεν ανέφερε ποιο ήταν το κίνητρο του ανήλικου, αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι πιθανό να την σκότωσε επειδή ήθελε να χωρίσουν.

Φίλοι του 14χρονου που έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία είπαν ότι στο παρελθόν είχε κάνει κάποιες «ανησυχητικές» δηλώσεις, όπως ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον και κυρίως τη φίλη του. «Δεν τον πήραν στα σοβαρά, αν και ανησυχούσαν για αυτό το αγόρι», είπε ο εισαγγελέας.

Το κορίτσι που ήταν μαθήτρια στο γυμνάσιο του Λουνί, μιας πόλης που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κλεσέ όπου ζούσε, είχε φύγει από το σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης, εν αγνοία των γονιών της, για να βρεθεί με τον φίλο της.

Στο χωριό των 800 κατοίκων, το δημοτικό σχολείο όπου είχε φοιτήσει η 13χρονη, παρέμεινε κλειστό. Στην είσοδό του κάποιος άφησε ένα μπουκέτο με ροζ και άσπρα τριαντάφυλλα. Σε μικρή απόσταση διακρινόταν ακόμη μια κηλίδα αίμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...