237
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στις Σέρρες | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μητσοτάκης: «Βασικό ζητούμενο είναι η ενότητα του έθνους»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 13:25
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στις Σέρρες
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Μητσοτάκης: «Βασικό ζητούμενο είναι η ενότητα του έθνους»

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2019, 13:25

Μήνυμα ενότητας ενόψει των εκλογών αλλά και μετά από αυτές έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στην Θράκη και τη Μακεδονία.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο από τις Σέρρες, όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «η ανάγνωση της ιστορίας μάς θυμίζει ότι στο διάβα των δεκαετιών η Ελλάδα τα κατάφερε και μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένη. Αντίθετα, όταν ήταν διχασμένη της τύχαιναν εθνικές συμφορές.

» Τώρα η υπόθεση της ενότητας του έθνους παραμένει ένα βασικό ζητούμενο καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

» Εύχομαι κι ελπίζω την επόμενη των εκλογών η Ελλάδα να είναι πραγματικά ενωμένη και ταγμένη στον κοινό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση».

Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ ακολούθως παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε για το Κιλκίς.

Προγραμματίζει ακόμη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Την Κυριακή θα βρεθεί στη Χαλκιδική, όπου θα επισκεφθεί τα Νέα Μουδανιά, τον Πολύγυρο και τη Νικήτη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...