257
Ο 47χρονος Νικόλαος Κοντοστάθης ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο | INTIMEnews

Eπί ώρες περίμεναν στην ουρά στο μοναστήρι του Πηλίου για να τους εξετάσει ο ψευτογιατρός

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:35
Ο 47χρονος Νικόλαος Κοντοστάθης ενώ οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο
|INTIMEnews

Eπί ώρες περίμεναν στην ουρά στο μοναστήρι του Πηλίου για να τους εξετάσει ο ψευτογιατρός

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2020, 12:35

Δειλά – δειλά βγαίνουν όλο και περισσότερα θύματα του ψευτογιατρού Νικόλαου Κοντοστάθη, για να καταθέσουν τη δική τους μαρτυρία για τον τρόπο που ο «δρ Θάνατος» κατάφερε να τα εξαπατήσει.

Στο Μega μίλησε ένα από τους συγγενείς των εξαπατηθέντων ασθενών, ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, που περιέγραψε την αναμονή για την «πολυπόθητη» εξέταση από τον «ειδικό ογκολόγο», ο οποίος τελικά δήλωσε (στην απολογία του) εμπειρικός βοτανολόγος…

Τουλάχιστον 30 νέες καταγγελίες στη ΓΑΔΑ για τον «δρ Θάνατο» μέσα σε ένα 24ωρο

Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα, ήταν Ιούλιος του 2017 όταν κλήθηκε να μεταφέρει συγγενικό του πρόσωπο στο μοναστήρι Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο.

Εκεί, περιέγραψε, «περιμέναμε στην ουρά περίπου δυο-τρεις ώρες για να συναντηθούμε με τον περιβόητο γιατρό». Ανάμεσα σε όσους περίμεναν υπομονετικά επί ώρες για να εξεταστούν από τον 47χρονο απατεώνα, ήταν και πολλοί νέοι άνθρωποι.

«Ο ψευτογιατρός φαίνεται πως είχε καταφέρει να ξεγελάσει την ηγουμένη και του είχε παραχωρηθεί δωμάτιο μέσα στο μοναστήρι όπου εξέταζε ασθενείς. Παρουσιαζόταν ως περισπούδαστος γιατρός που χειρουργούσε στην Ελβετία», ανέφερε ο κ. Σούρλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ψευτογιατρός είπε στον ασθενή ότι οι χειρουργικές πρακτικές που είχαν ακολουθήσει οι προηγούμενοι θεράποντες ιατροί του ήταν… «ξεπερασμένες» και πως ο ίδιος θα εφάρμοζε μια νέα θεραπεία – τεχνική.

Σύμφωνα πάντα με όσα είπε στο Mega ο κ. Σούρλας, o ίδιος  είχε υποψιαστεί ότι όλα όσα έλεγε ο 47χρονος δεν είχαν επιστημονική τεκμηρίωση.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ την Τρίτη, από την ώρα που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του ψευτογιατρού, στη ΓΑΔΑ έχουν γίνει περισσότερες από 30 νέες καταγγελίες για θύματά του, ενώ εξετάζεται και μία ακόμη περίπτωση θανάτου ασθενούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...