361
Σε έξαλλο ύφος ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί ως κατάσκοπος του Ερντογάν στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας | ΙΝΤΙΜΕnews

Επεισόδιο Κασιδιάρη στη Βουλή – Ζήτησε να πετάξουν έξω τον μουσουλμάνο βουλευτή Μουσταφά

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 18:19
Σε έξαλλο ύφος ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι λειτουργεί ως κατάσκοπος του Ερντογάν στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας
|ΙΝΤΙΜΕnews

Επεισόδιο Κασιδιάρη στη Βουλή – Ζήτησε να πετάξουν έξω τον μουσουλμάνο βουλευτή Μουσταφά

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2018, 18:19

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να αρχίσει η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής και τα πνεύματα οξύνθηκαν σε επικίνδυνο βαθμό, σε σημείο που προς στιγμήν θεωρήθηκε αναγκαία ακόμα και η επέμβαση της φρουράς του κοινοβουλίου.

Ολα άρχισαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε με επιτακτικό τρόπο την άμεση απομάκρυνση από τον χώρο συνεδρίασης της Επιτροπής (την αίθουσα της Γερουσίας) του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

Επικαλούμενος τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη επισκεψή του στη χώρας μας,  ότι η Τουρκία έχει τέσσερις «δικούς της» βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε με απαξιωτικό προς το πρόσωπο του μουσουλμάνου βουλευτή τρόπο, την άμεση αποχώρησή του από την Επιτροπή, κατηγορώντας τον ουσιαστικά ότι λειτουργεί ως κατάσκοπος του Ερντογάν.

«Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλειστές τις κάμερες και να έχουμε μέσα τούρκο βουλευτή… Να βγει έξω ο πράκτορας, να αποχωρήσει ο Τούρκος», φώναζε ο βουλευτής της ΧΑ.

Η επιθετική παρέμβαση του χρυσαυγίτη βουλευτή προκάλεσε την έντονη αποδοκιμασία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,  της ΝΔ, της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού που με τη σειρά τους τον κατηγόρησαν ότι με τη στάση και τη συμπεριφορά του λειτουργεί υπέρ της τουρκικής προπαγάνδας.

«Ο Κασιδιάρης και η παρέα των νεοναζί παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν! Ό,τι λέει ο Ερντογάν το θέτει στην ελληνική Βουλή η Χ.Α. Είναι προδοσία να υιοθετείς αυτά που λέει ο Ερντογάν εντός της Βουλής παρουσία του Υπ. Εξωτερικών της Κύπρου! Ποιος άλλος θα μπορούσε να το κάνει, οι νεοναζί βέβαια!», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (ΔΗΣΥ).

«Απαιτεί απύθμενο θράσος οι απολογητές της προδοσίας της Κύπρου ενώπιον μάλιστα του κυπρίου υπουργού Εξωτερικών να αμφισβητούν τον πατριωτισμό και την ακεραιότητα οποιουδήποτε έλληνα βουλευτή ιδιαιτέρως δε του Μουσταφά Μουσταφά που κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο από χθες ή προχθές αλλά από τη δεκαετία του ‘90. Και επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, εμείς τα κόμματα του Συνταγματικού Τόξου οφείλουμε μα προστατέψουμε το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία», σχολίασε από την πλευρά ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης που επεσήμανε ότι  θέμα θα πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και την επιτροπή Δεοντολογίας.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...