226
Απίστευτο: άνοιξε η γη και τα κατάπιε... | kallitheaonline

Δρόμος «κατάπιε» αυτοκίνητα στον Ταύρο

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 20:48
Απίστευτο: άνοιξε η γη και τα κατάπιε...
|kallitheaonline

Δρόμος «κατάπιε» αυτοκίνητα στον Ταύρο

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 20:48

«Ανοιξε» η γη σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ελάχιστα λεπτά πριν βουλιάξει το οδόστρωμα «καταπίνοντας» στην τεράστια τρύπα που άνοιξε πολλά αυτοκίνητα, μια μητέρα με τα παιδιά της είχε προλάβει να φύγει με το αυτοκίνητό της.

kentriki

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες το οδόστρωμα είχε κατασκευαστεί το 1987, καλύπτοντας τμήμα του Ιλισσού. Ο χώρος χρησιμοποιείται ως υπαίθριο πάρκινγκ εδώ και χρόνια.

Ήδη ο δήμος Καλλιθέας απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έχουν αφήσει στο σημείο τα αυτοκίνητά τους να τα απομακρύνουν αφού υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει κι άλλο το οδόστρωμα, ενώ γερανός του δήμου άρχισε να απομακρύνει οχήματα.

Οι οδηγοί, πάντως, που διαπίστωσαν ότι τα οχήματά τους τα έχει «καταπιεί» το έδαφος, αναζητούν να μάθουν πώς θα αποζημιωθούν.

Τα αίτια για αυτή την καταστροφή, όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρέθηκε αμέσως συνεργείο του δήμου.

upl5af5cff7710ab

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματά τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κώστας Κόκκουλος, για να κατευθύνουν τις ενέργειες των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...