335
Η Μάγδα Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη | INTIMEnews

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή» – ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2020, 10:28
Η Μάγδα Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη
|INTIMEnews

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή» – ξέσπασε η μάνα της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστήριο

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2020, 10:28

Με το που αντίκρισε στο δικαστήριο τους δύο κατηγορούμενους για τον μαρτυρικό θάνατο της κόρης της στη Ρόδο, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε…

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι», φώναξε η μάνα της άτυχης φοιτήτριας στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία στους Πεύκους, Αλέξανδρο Λούτση και Μανώλη Κούκουρα.

Η μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη δεν άντεξε να βλέπει άλλο τους δύο κατηγορουμένους και αποχώρησε από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας όπου ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη (υπενθυμίζεται ότι την απόφαση για τη διεξαγωγή της στην πρωτεύουσας έλαβε ο Άρειος Πάγος, κατόπιν αιτήματος του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου).

Το πανό που σηκώθηκε έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με αφορμή την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη/ ΙΝΤΙΜΕnews

Παρούσα στο δικαστήριο και η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Μάγδα, η οποία αγκάλιασε τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη.

Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα, με ένα τσιγάρο στο χέρι, οι δύο χαροκαμένες μάνες αγκαλιάστηκαν έξω από το δικαστήριο σε μία σπαρακτική  στιγμή.

Ενώπιον του δικαστηρίου αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται (ο μεν Αλβανός το σύνολό τους, ο δε Ροδίτης αποδέχθηκε μόνο την απλή συνδρομή στη δολοφονία).

Η δήλωσή τους ότι αρνούνται την κατηγορία του βιασμού προκάλεσε την «έκρηξη» του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη που τους φώναξε: «Δεν ντρέπεστε λίγο, για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στον λαιμό τη βιάσατε… Το κορίτσι μας ήταν το “τυχερό”. Αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι»!

Προκλητική χαρακτήρισε τη δήλωση των κατηγορουμένων ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για θηριωδία και στυγνό έγκλημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...