231
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς | Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Απειλεί ο Φωκάς: Αν διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ, «θα δουν τι εστί βερίκοκο»

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 07:49
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς
|Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Απειλεί ο Φωκάς: Αν διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ, «θα δουν τι εστί βερίκοκο»

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 07:49

Μετά τις προειδοποιήσεις του Πάνου Καμμένου προς την κυβερνητική πλευρά για να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής του κόμματος Αριστείδης Φωκάς.

Σε συνέντευξή του την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, ο κ. Φωκάς τόνισε γλαφυρά ότι «αν πειράξουν το άρθρο 15 του Κανονισμού της Βουλής, θα δουν τι εστί βερίκοκο».

Είπε ακόμη ότι «θα είμαστε πέντε και θα έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε στην Ολομέλεια. Θα μπει ο Ζουράρις και θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Πάνος Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά γαλλικά, εγώ στα ποντιακά και θα γίνει το έλα να δεις».

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι το κόμμα του έχει γνωματεύσεις από νομικούς που υποστηρίζουν το δικαίωμα των ΑΝΕΛ να έχει ΚΟ ακόμη και με πολύ λίγα μέλη. Ολα αυτά ενώ επίκειται η προαναγγελθείσα ακόμη και για σήμερα αποχώρηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Σχετικά με το περιστατικό με τη γκαζόζα, είπε ότι τον προέτρεψε τηλεφωνικά ο Πάνος Καμμένος. Επισήμανε ότι δεν τον αναζήτησαν από το προεδρείο της Βουλής για να ψηφίσει, όπως προβλέπει ο Κανονισμός για τους εκπροσώπους που απουσιάζουν.

Εστειλε και ένα μήνυμα προς την κυβερνητική πλευρά: «Αν συνεχίσουν έτσι, θα πιούμε και άλλες γκαζόζες».

Για τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, είπε ότι «είναι παλικάρι, που τα τίναξε όλα στον αέρα και άφησε το υπουργείο που υπεραγαπούσε» και πρόσθεσε ότι «είναι ο μόνος υπουργός που έδωσε ποτέ οικόπεδο στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...