599
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ άργησε αλλά απάντησε σε γράμμα ορκισμένου θαυμαστή της | EPA/EDDY RISCH

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ απαντά επιτέλους σε θαυμαστή της, με 47 χρόνια καθυστέρηση

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 07:25
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ άργησε αλλά απάντησε σε γράμμα ορκισμένου θαυμαστή της
|EPA/EDDY RISCH

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ απαντά επιτέλους σε θαυμαστή της, με 47 χρόνια καθυστέρηση

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 07:25

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Για όσους γκρινιάζουμε επειδή κάποιος μπορεί να αργεί ένα 24ωρο να μας απαντήσει σε κάποιο μήνυμα, οι Times του Λονδίνου μας πληροφορούν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για παράδειγμα, έκανε 47 ολόκληρα χρόνια για να απαντήσει στο γράμμα του φανατικού θαυμαστή της και ηθοποιού, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ. Οπως λέει ο ίδιος όμως, άξιζε η αναμονή.

Ο υποψήφιος για το εφετινό Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Can you ever forgive me?» μοιράστηκε την είδηση της αργοπορημένης απάντησης της Στρέιζαντ, μέσα από ένα δακρύβρεχτο ποστ στο Twitter. Εχοντας ανεβάσει φωτογραφία που τον έδειχνε να μιλά στο κινητό και να κλαίει, ενημέρωνε στο tweet που συγκέντρωσε 16.000 likes, ότι μία φίλη του, τον πληροφορούσε πως η αγαπημένη του Μπάρμπρα, είχε απαντήσει ετεροχρονισμένα, και εκείνη πλέον, μέσω Twitter.

«Αγαπητέ Ρίτσαρντ, τι υπέροχο γράμμα μου έστειλες όταν ήσουν 14 ετών! Και κοίτα πώς εξελίχθηκες! Είσαι καταπληκτικός στην τελευταία σου ταινία, συγχαρητήρια με αγάπη Μπάρμπαρα» του έγραψε η Στρέιζαντ μέσω Twitter. Κάποιοι έδειξαν να συγκινούνται πολύ με αυτή την ιστορία, κάποιοι άλλοι όμως, στάθηκαν με καχυποψία, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για μία πρώτης τάξεως… προεκλογική καμπάνια, εν όψει των Οσκαρ 2019 και του βραβείου που ο ίδιος διεκδικεί.

Η ιστορία πάντως, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ολα ξεκίνησαν το 1971, όταν ο Γκραντ ήταν 14 ετών και ζούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Σουαζιλάνδη (σημερινή Εσουατίνι) στη Νότια Αφρική. Ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν μεγάλοι φαν της 29χρονης τότε Στρέιζαντ. Οταν λοιπόν πληροφορήθηκε ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός χώρισε με τον συνάδελφό της, Ράιαν Ο’ Νιλ, έσπευσε δια αλληλογραφίας, να την παρηγορήσει.

«Δεν με ξέρεις ακόμη, αλλά σου γράφω για να σου κάνω μία πρόταση που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Με λένε Ρίτσαρντ και ζω σε ένα μικρό αφρικανικό βασίλειο που λέγεται Σουαζιλάνδη στη Νοτιοανατολική Αφρική. Από τότε που σε είδαμε στην ταινία “Funny Girl”, εγώ και η οικογένειά μου, είμαστε μεγάλοι θαυμαστές σου» της έγραψε με εφηβικό ενθουσιασμό.

Και συνεχίζοντας: «Διάβασα στην εφημερίδα ότι νιώθεις πολύ κουρασμένη από την ξαφνική σου φήμη και την αποτυχημένη σχέση σου με τον Ράιαν Ο΄Νιλ. Θα ήθελα να σου προσφέρω διακοπές δύο εβδομάδων, ή και περισσότερο, στο σπίτι μας, το οποίο είναι πολύ όμορφο, με πισίνα και υπέροχη θέα».

Της υποσχέθηκε επίσης ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ενοχληθεί από κανένα πλήθος θαυμαστών, καθώς «οι ταινίες σου παίζονται μόνο σε ένα σινεμά για τρεις ημέρες, οπότε δεν θα μπορούν να σε αναγνωρίσουν πολλοί άνθρωποι».

Ο Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ με τη Μελίσα ΜακΚάρθι σε σκηνή από την ταινία «Can you ever forgive me?» που του χάρισε υποψηφιότητα για Οσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου (Fox Searchlight Pictures)

Η 76χρονη σήμερα Στρέιζαντ, πιθανότατα δεν έλαβε ποτέ εκείνο το γράμμα, όμως η αγάπη του Γκραντ δεν έσβησε ποτέ. Πρόσφατα, καθώς έμενε στο Λος Αντζελες για την ανακοίνωση των οσκαρικών υποψηφιοτήτων για το 2019, πέρασε μπροστά από το διάσημο σπίτι της στο Μαλιμπού, προκειμένου να βγάλει μία selfie μπροστά από αυτό.

Στη συνέχεια, ανέβασε τη φωτογραφία, μαζί με ένα αντίγραφο από το περιβόητο γράμμα στο Twitter. Προς μεγάλη του έκπληξη, η Στρέιζαντ όχι μόνο είδε το συγκεκριμένο tweet, αλλά και του απάντησε!

Τον λογαριασμό του Γκραντ στο Twitter τον διαχειρίζεται η κόρη του Ολίβια, η οποία με το που είδε την πολυπόθητη απάντηση, του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει. Μία φίλη με την οποία ήταν μαζί εκείνη τη στιγμή, τον τράβηξε φωτογραφία την ώρα που μαθαίνει τα αναπάντεχα νέα και βουρκώνει.

Ποιος ξέρει, αν αυτή η πολυαναμενόμενη απάντηση από την αγαπημένη του ηθοποιό, είναι για εκείνον, πιο πολύτιμη και από ένα βραβείο Οσκαρ…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...