262
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ανατροπή στη Ξάνθη: Η αστυνομία ερευνά μαζί τη δολοφονία και την αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 08:45
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ανατροπή στη Ξάνθη: Η αστυνομία ερευνά μαζί τη δολοφονία και την αυτοκτονία

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2018, 08:45

Η αστυνομία εξετάζει πλέον παράλληλα τη δολοφονία του ασφαλιστή και την αυτοκτονία του επιχειρηματία που συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες την Τρίτη στη Ξάνθη, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι τα τραγικά περιστατικά δεν σχετίζονται το ένα με το άλλο.

Η Αστυνομία, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συγκεντρώνει στοιχεία από διάφορες πηγές που να συνδέουν τόσο τα δύο πρόσωπα μεταξύ τους όσο και τους δύο θανάτους.

Οι δύο άντρες ήταν κουμπάροι και είχαν μεταξύ τους πολύ καλές σχέσεις.

Στη Ξάνθη βρέθηκε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη που ερεύνησε τόσο το σκηνικό της ανθρωποκτονίας, αλλά και τον χώρο όπου βρέθηκε ο αυτόχειρας.

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του γύρω στις 15:00 της Τρίτης. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πυροβοληθεί περίπου στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς επαγγελματικό, από 22άρι όπλο. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το θύμα πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης.

Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του, το οποίο ήταν διαφορετικού διαμετρήματος από το όπλο της δολοφονίας.

Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στο εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Κατά πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...