386
O Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το έγκλημα | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα Γλυκά Νερά: Προέκυψαν νέα στοιχεία και θέλαμε τον σύζυγο στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 17:51
O Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το έγκλημα
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα Γλυκά Νερά: Προέκυψαν νέα στοιχεία και θέλαμε τον σύζυγο στη ΓΑΔΑ

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουνίου 2021, 17:51

Μια λιτή ανακοίνωση έκαναν εκπρόσωποι της Αστυνομίας το απόγευμα της Πέμπτης για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία τον περασμένο Μάιο.

Στο κάδρο της ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η παρουσία του 33χρονου συζύγου της άτυχης Καρολάιν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου από το πρωί έδινε μια πολύωρη νέα κατάθεση ως «ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας» του εγκλήματος, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία.

Εχει ενδιαφέρον ότι οι δύο αξιωματικοί της αστυνομίας που έκαναν την ενημέρωση ανέφεραν ότι θα μπορούσε η μεταφορά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου με το υπηρεσιακό ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ να έχει γίνει από την Τετάρτη, καθώς προέκυψαν «νεότερα στοιχεία» που χρειάζονται διευκρινίσεις. Ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του.

«Εχουν προκύψει νεότερα στοιχεία, για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο, κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Τα στοιχεία ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν. Περιμέναμε να τελεστεί το μνημόσυνο. Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες, σεβαστήκαμε ωστόσο την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας, αναφερόμενος στον σύζυγο του θύματος.

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Αννα Ευθυμίου ανέφερε: «Σήμερα πρωινές ώρες ο 33χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα νέα στοιχεία που προέκυψαν προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές. Πρόκειται για ένα smart watch, στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί. Επίσης, έχουν προκύψει στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι, καθώς και για το κινητό του 32χρονου, από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, πέρα από το βιομετρικό ρολόι, είναι το καταγραφικό της κάμερας, αλλά και το κινητό του πιλότου, καθώς φαίνεται να υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα σε αυτά που αρχικά είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα, αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του, καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος. Οπότε, τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...