192
| Intime

Αγρια δολοφονία γυναίκας στον Βόλο – Καταζητείται κοντινό της πρόσωπο

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2021, 11:55
|Intime

Αγρια δολοφονία γυναίκας στον Βόλο – Καταζητείται κοντινό της πρόσωπο

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2021, 11:55

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου που φέρεται να έχει δολοφονήσει 75χρονη γυναίκα η οποία διέμενε στην Νέα Ιωνία, στον Βόλο.

Χθες είχε αναφερθεί ότι ο δράστης έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ωστόσο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του τηλεφωνικά σε αστυνομικό, αλλά τελικώς δεν παραδόθηκε.

Η 75χρονη βρέθηκε νεκρή νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Το έγκλημα έγινε την Πέμπτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 75χρονη γυναίκα βοηθούσε συχνά οικονομικά τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα, ενώ λέγεται ότι ήταν και χρήστης ναρκωτικών. Εικάζεται ότι ο δράστης τής ζήτησε για άλλη μια φορά χρήματα, η γυναίκα αρνήθηκε και τελικά της επιτέθηκε και την κατέσφαξε με περισσότερες από 20 μαχαιριές.

Στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Ο 40χρονος είχε τυλίξει με μονωτική ταινία το κεφάλι της γυναίκας και το σώμα της με κλινοσκεπάσματα, πριν τη μεταφέρει μέχρι το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο.

Την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...