201
Το εκλογικό υλικό είχε παραληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα | kallitheaonline.gr

Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 15:50
Το εκλογικό υλικό είχε παραληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα
|kallitheaonline.gr

Αγνωστοι κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 15:50

Με αντισηπτικό που αφήνει λεκέδες παντού κατέστρεψαν άγνωστοι όλα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στον δήμο Καλλιθέας, με αποτέλεσμα η τύχη του δημοτικού συνδυασμού να βρίσκεται στον αέρα.

Οι δράστες της επίθεσης, που έγινε αργά την Παρασκευή, μπήκαν στον χώρο όπου φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών και κατέστρεψαν στοχευμένα αυτά της ΧΑ.

Το kallitheaonline.gr γράφει ότι τρεις άνδρες και μια γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν το κτίριο του δήμου με τα ψηφοδέλτια. Αιφνιδίασαν τον φύλακα και του είπαν να μην ανακατευτεί γιατί δεν θα τον πειράξουν.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν τα 92.000 ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα». Τα περιέλουσαν με αντισηπτικό (Betadine) και έπειτα αποχώρησαν από το κτίριο.

Η επίθεση έγινε μάλιστα σε μια χρονικά κρίσιμη στιγμή γιατί σήμερα Σάββατο στις 14:00 έληγε η προθεσμία παράδοσης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς στον δήμο.

Την τύχη του συνδυασμού, αν δηλαδή θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή, θα αποφασίσει το υπουργείο Εσωτερικών. Χωρίς ψηφοδέλτια ο συνδυασμός δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές.

Σημειώνεται ότι τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας τα ψηφοδέλτια μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...