454
Ο πρόεδρος της ΝΔ στους δρόμους του Ηρακλείου | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Οσο επιμένει να διχάζει ο Τσίπρας, εγώ θα μιλώ για το μέλλον της χώρας

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 13:39
Ο πρόεδρος της ΝΔ στους δρόμους του Ηρακλείου
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μητσοτάκης: Οσο επιμένει να διχάζει ο Τσίπρας, εγώ θα μιλώ για το μέλλον της χώρας

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2019, 13:39

Στη θετική πρόταση της ΝΔ για μια φωτεινή και αισιόδοξη Ελλάδα αναφέρθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Ηράκλειο, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη.

Το βασικό δίλημμα των ευρωεκλογών, όπως υπογράμμισε, είναι μία μεγάλη πολιτική αλλαγή ή η διατήρηση της πολιτικής στασιμότητας.

Η πολιτική αλλαγή που θέλει η Νέα Δημοκρατία, πρόσθεσε, είναι μία αλλαγή που αφορά όλους τους πολίτες και που θα κάνει πράξη τις μειώσεις φόρων, περισσότερες δουλειές, την ασφάλεια, την καλή δημόσια Υγεία και την καλή δημόσια Παιδεία. Ανέφερε επίσης ότι από την κυβέρνηση της ΝΔ θα γίνει πράξη η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Αξονα της Κρήτης.

Σε ό,τι αφορά το αναπτυξιακό μέλλον του νησιού, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «η Κρήτη που θα έπρεπε να είναι σε μεγάλο βαθμό αναπτυξιακή ατμομηχανή της Ελλάδας, δυστυχώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κενό ως προς τα βασικά έργα υποδομής».

Σημείωσε ότι υπήρξε από τους πρώτους υποστηρικτές για το καινούργιο αεροδρόμιο στο Καστέλι και ότι η σύμβαση κυρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα υποστηρίξει ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ως κυβέρνηση αυτό το έργο και, όπως ανέφερε, θα εγγυηθούμε την ταχύτητα υλοποίηση του, μιας και είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο όχι μόνο για το Ηράκλειο αλλά για ολόκληρη την Κρήτη.

«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»

Ο κ. Μητοστάκης σχολίασε σε δήλωσή του την απόφαση αναίρεσης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το βούλευμα που αφορά την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Τόνισε ότι «το κράτος δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται, δεν εκβιάζονται πόσο μάλλον, από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν.

» Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στη δικαιοσύνη, ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το μήνυμα της ΝΔ θα βρει από τους πολίτες πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

«Βρίσκομαι στην Κρήτη, στον τόπο μου, μία εβδομάδα πριν από μία εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση, την Κρήτη την οποία τόσο αγαπώ για να θέσω ακόμα μία φορά το δίλημμα των ευρωεκλογών. Είμαι πεπεισμένος ότι και εδώ στην Κρήτη θα υπάρξει στο συγκεκριμένο μήνυμα μεγάλη ανταπόκριση», είπε.

Σε ερώτημα για το αν υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό. Και όσο αυτός επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω, να μιλάω για το μέλλον της χώρας, αυτό δηλαδή, που σήμερα ενδιαφέρει τους έλληνες πολίτες.

» Θα αξιοποιήσουμε πλήρως την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές ώστε να παρουσιάσουμε τη θετική μας πρόταση για μία φωτεινή, για μία αισιόδοξη Ελλάδα».

Μετά το Ηράκλειο, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και το βράδυ στα Χανιά, όπου αύριο Κυριακή θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...