293
Ο προφυλακισθείς Μπουγιούκος Δημήτριος του Ελευθερίου και της Παρασκευής | Ελληνική Αστυνομία

Αυτός είναι ο 39χρονος αστυνομικός-μαστροπός της Ηλιούπολης

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2021, 15:21
Ο προφυλακισθείς Μπουγιούκος Δημήτριος του Ελευθερίου και της Παρασκευής
|Ελληνική Αστυνομία

Αυτός είναι ο 39χρονος αστυνομικός-μαστροπός της Ηλιούπολης

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουλίου 2021, 15:21

Αν και πολλοί -ανάμεσά τους και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας- βιάστηκαν να μιλήσουν για συγκάλυψη ή/και εσκεμμένη μη αποκάλυψη των στοιχείων του 39χρονου -προφυλακισθέντος- αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, αυτό τελικά έγινε. Και το απόγευμα της Παρασκευής, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης -όπως παγίως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις- η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του αστυνομικού, που συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Οπως αναφέρεται, πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών – διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση- αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται τέλος ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη και πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ενώπιον του ανακριτή αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων σε διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων, βρέθηκε την Παρασκευή και τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Ο τρίτος συλληφθείς που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της 19χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της την εξέδιδε και εκείνος πριν από περίπου τρία χρόνια.

Μετά την απολογία του κρίθηκε και αυτός προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...