438
Το μπλουζάκι του 29χρονου με το λογότυπο της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό δεν ήταν τυχαία επιλογή | YouTube

Μετά τη 19χρονη στην Ηλιούπολη απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα, λέει η δικηγόρος

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2021, 11:18
Το μπλουζάκι του 29χρονου με το λογότυπο της εταιρείας παραγωγής ταινιών πορνό δεν ήταν τυχαία επιλογή
|YouTube

Μετά τη 19χρονη στην Ηλιούπολη απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα, λέει η δικηγόρος

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουλίου 2021, 11:18

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε ο 39χρονος αστυνομικός-προαγωγός, καθώς όπως προκύπτει από νέα στοιχεία και καταγγελίες, την τύχη της είχαν και άλλες κοπέλες που ακόμα και σήμερα φοβούνται να βγουν και να μιλήσουν.

«Εχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες», υποστήριξε σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1  η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Οπως είπε, «δεν έχουν γίνει [άλλες] καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα», ενώ παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές για την καθυστέρηση που παρατηρείται όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του προφυλάκισθέντος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αστυνομικού, όπως γίνεται συνήθως από την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου ο συλληφθείς να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του.

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες» (σ.σ. όπως δηλ. η 19χρονη στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης), δήλωσε η δικηγόρος επικαλούμενη μάλιστα πληροφορία για απελευθέρωση και άλλης κοπέλας, με το τέλος του μαρτυρίου της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η κοπέλα φοβάται και δεν θέλει ακόμα να μιλήσει.

«Η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δεν θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται», είπε η κυρία Λεγάκη και κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, τουλάχιστον δέκα γυναίκες βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια-κολαστήρια, όπου τις κρατούν μέλη του εν λόγω κυκλώματος μαστροπείας και -όπως και με την 19χρονη- τις εκδίδουν και τις βιάζουν, με ξυλοδαρμούς και απειλές για τη ζωή τους.

Τα θύματα του κυκλώματος υποχρεώνονται επισης να παίζουν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει και με την 19χρονη ο αστυνομικός.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, πριν από περίπου δέκα ημέρες ο 39χρονος εμφανίστηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας παραγωγής συστήνοντας τη 19χρονη ως σύντροφό του και ζητώντας από τους υπευθύνους της εταιρείας να την περάσουν κάστινγκ για μία από τις επόμενες ταινίες.

Η 19χρονη φέρεται τελικά να υπέγραψε συμβόλαια με την εταιρεία, εξού και το μπλουζάκι με το οποίο εμφανίστηκε κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια μετά τη σύλληψή του ο 39χρονος αστυνομικός. Το υλικό και όλα τα στοιχεία για την παρουσία της κοπέλας στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Αυτό που τώρα εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις  δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που φέρεται να είχε ο 39χρονος με πρόσωπο που είχε συλληφθεί ως «εγκέφαλος» κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται για φωτογράφο, δημιουργό και διαχειριστή ιστοσελίδας συνοδών πολυτελείας, με συμμετοχή και σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...