369
|

Αλλά τρία πρόσωπα κατονόμασε η 19χρονη στην Ηλιούπολη

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 11:22

Αλλά τρία πρόσωπα κατονόμασε η 19χρονη στην Ηλιούπολη

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2021, 11:22

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται ο υπό απόλυση αστυνομικός, κατηγορούμενος για άγρια σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση 19χρονης στην Ηλιούπολη, όπως και ο πατέρας της κοπέλας που φέρεται να τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν: Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αμφότεροι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας της 19χρονης  φέρεται να αποδίδει ευθύνες στη μητέρα της 19χρονης

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, όμως, ο 39χρονος αστυνομικός την εξέδιδε συστηματικά, απειλώντας ακόμη και με όπλο. «Πήγαινα σε τρία ή σε τέσσερα ραντεβού σχεδόν καθημερινά», αναφέρει σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην κατάθεσή της.

Από την κατάθεση της 19χρονης προκύπτει επίσης η εμπλοκή και άλλων ατόμων, όπως το πρόσωπο που τη μετέφερε στα ραντεβού αλλά και πρόσωπο με το οποίο ο αστυνομικός φέρεται να συνδιαχειριζόταν ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ραντεβού.

Ηδη, με τη διαβίβαση της δικογραφίας στον εισαγγελέα και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των δύο, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος ακόμη ενός προσώπου.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «Καθημερινή» στην κατάθεσή της ενώπιον των στελεχών της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, η 19χρονη κατονόμασε τρία πρόσωπα που από κοινού με τον επίορκο αστυνομικό την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.

«Εχει αποκαλύψει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητάς τους», επιβεβαίωσε μιλώντας χθες στην «Κ» η μία από τους συνηγόρους της, Αντωνία Λεγάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η επαγγελματική ιδιότητα του ενός εκ των τριών θα προκαλέσει αίσθηση όταν αποκαλυφθεί.

Η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 39χρονος είχε δημοσιοποιήσει αγγελία σε ροζ ιστοσελίδα μέσω της οποίας την εξέδιδε, καθώς και ότι τα ερωτικά ραντεβού πραγματοποιούνταν σε «μαγαζιά», δηλαδή studio – οίκους ανοχής. Πιθανολογείται ότι οι τρεις άνδρες που κατονόμασε η άτυχη κοπέλα συμμετείχαν στην «αλυσίδα» της σεξουαλικής εκμετάλλευσής της. Ο 39χρονος υπηρετούσε στην υπηρεσία Πεζών Περιπολιών και όπως προαναφέρθηκε, τελούσε ήδη σε διαθεσιμότητα με το ερώτημα της απόλυσης.

Εν τω μεταξύ σάλος έχει προκληθεί από βίντεο όπου φέρεται να εμφανίζεται ο 39χρονος αστυνομικός, την περίοδο που υπηρετούσε κανονικά στο Σώμα, εν μέσω καραντίνας, να χτυπάει επιδεικτικά ημίγυμνη γυναίκα. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, εμφανίστηκε με διαφημιστικό μπλουζάκι γνωστής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...