209
Φώφη Γεννηματά και Αλέξης Τσίπρας σε χαλαρό κλίμα | IntimeNews

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζήτησε η Γεννηματά στο ραντεβού με τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2018, 15:25
Φώφη Γεννηματά και Αλέξης Τσίπρας σε χαλαρό κλίμα
|IntimeNews

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζήτησε η Γεννηματά στο ραντεβού με τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2018, 15:25

Σε πιο χαλαρό κλίμα εκτυλίχθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά σε σχέση με αυτήν του Πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δύο τους μάλιστα συζήτησαν για πάνω από μία ώρα, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον οποίο το ραντεβού είχε οριστεί στις 13:30, να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και να περιμένει να αποχωρήσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ξεκινήσει η δική του συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Την κυρία Γεννηματά υποδέχτηκε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού.

267518

Μετά τη συνάντηση, από το ΠΑΣΟΚ έκαναν λόγο για «πολύ αναλυτική συζήτηση», ενώ σημείωσαν με νόημα «εμείς είχαμε ήχο πάντως». Το σχόλιο σχετίζεται με το γεγονός ότι από τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Μητσοτάκη μεταδόθηκαν πλάνα δίχως ήχο, έπειτα από αίτημα της ΝΔ.

267520

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε ξανά από τον πρωθυπουργό τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ενώ ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε συζητήσεις χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την εθνική γραμμή» Ακόμη, επανέλαβε ότι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση. Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η λύση δεν μπορεί να αφορά μόνο το όνομα, αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...