158
|

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον Σταύρο Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 14:00

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον Σταύρο Θεοδωράκη

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2017, 14:00

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από νωρίς το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού διαγνώστηκε με νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας και εισήχθη το βράδυ της Τρίτης στο νοσοκομείο Metropolitan για αφαίρεση του όγκου. Οπως έγινε γνωστό οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την επέμβαση.

Η διάγνωση έγινε πριν περίπου δύο μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας το οποίο επισκέφθηκε για εξετάσεις ο κ. Θεοδωράκης. Επελέγη στη συνέχεια η λύση της επέμβασης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθώς το δημόσιο νοσοκομείο δεν παρείχε τη δυνατότητα ρομποτικής χειρουργικής, άρα ταχύτερης ανάρρωσης.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Σεβαστουπόλεως «ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Περαστικά ευχήθηκαν στον επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτησή τους στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...