170
Είμαστε αριστεροί και επιστήμονες και αγαπάμε τους ανθρώπους, δήλωσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με εμένα στο υπουργείο, όλα θα ήταν καλύτερα, λέει ο Πολάκης για τον κορονοϊό!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 14:09
Είμαστε αριστεροί και επιστήμονες και αγαπάμε τους ανθρώπους, δήλωσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με εμένα στο υπουργείο, όλα θα ήταν καλύτερα, λέει ο Πολάκης για τον κορονοϊό!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 14:09

Αν ήμουν εγώ επικεφαλής στο υπουργείο Υγείας, εν μέσω κρίσης του κορονοϊού, όλα θα ήταν καλύτερα, βγήκε να πει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σηκώνοντας το γάντι στον δημοσιογράφο του Σκάι, Δημήτρη Οικονόμου, που τόλμησε να αναρωτηθεί πώς θα είχε η κατάσταση αν τη διαχειριζόταν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μακάρι για τη χώρα και τους ανθρώπους της να είχαμε εμείς το υγειονομικό τιμόνι σε αυτή την κρίση. (…) Ευτυχώς αυτά που είπαμε στη Βουλή (…) ένα μεγάλο μέρος τα δέχθηκε η κυβέρνηση. Πρέπει και τα υπόλοιπα!», έγραψε στην «πύρινη» ανάρτησή του στο Facebook (δείτε την ολόκληρη εδώ) ο Παύλος Πολάκης, καταλήγοντας με μία από τις γνωστές κορόνες αριστεροσύνης:

«Εμείς έτσι κι αλλιώς θα βοηθήσουμε, γιατί ως επιστήμονες και αριστεροί, αγαπάμε τους ανθρώπους, γιατί η αριστεία μας είναι γνήσια και οι αξίες μας αληθινές».

Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί η απόλυτα αντιεπιστημονική δήλωσή του (εδώ) ότι ο κορονοϊός ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς και όχι από μετανάστες, όπως πολλοί προεξοφλούσαν.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...