225
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης για κορονοϊό: Τελικά μας ήρθε από πλούσιους και χριστιανούς, όχι από μετανάστες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2020, 21:24
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης για κορονοϊό: Τελικά μας ήρθε από πλούσιους και χριστιανούς, όχι από μετανάστες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2020, 21:24

Στο ζήτημα του κορονοϊού αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και εξαπέλυσε επίθεση κατά της Εκκλησίας λέγοντας στη Βουλή ότι «τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα».

«Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς» είπε , κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας-Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας».

Αναφερόμενος στη στάση της Εκκλησίας, τόνισε: «Τέτοιο σκοταδισμό με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, δεν τον περίμενα. Εντάξει υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κυρία Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα- βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα- που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός μίλησε και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

«Είδα ότι κόλλησε και ο Μαρινάκης. Το λέω αυτό διότι κάποιοι φρόντισαν να ποτίσουν το δέντρο της ακροδεξιάς», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...