373
Η Ντόχερτι το 2017, κατά την προηγούμενη περιπέτειά της με τον καρκίνο | Facebook

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επέστρεψε και έχω τρομοκρατηθεί»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2020, 20:25
Η Ντόχερτι το 2017, κατά την προηγούμενη περιπέτειά της με τον καρκίνο
|Facebook

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο καρκίνος επέστρεψε και έχω τρομοκρατηθεί»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2020, 20:25

O καρκίνος επέστρεψε για τη Σάνεν Ντόχερτι, την πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς νεανικής σειράς των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Το εξομολογήθηκε η ίδια η 48χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC News, εμφανώς απογοητευμένη, καθώς θεωρούσε ότι η αρρώστια είχε ξεμπερδέψει μαζί της μετά την τελευταία μάχη που έδωσε το 2017.

«Θα επιβεβαιωθεί σε λίγες μέρες ότι είμαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Πολλά είδη καρκίνων επιστρέφουν», είπε.

«Δεν θεωρώ ότι το έχω διαχειριστεί. Εχει πικρή γεύση με πολλές σημασίες. Υπάρχουν μέρες που αναρωτιέμαι “γιατί σε εμένα;” και μετά λέω: “Γιατί όχι; Σε ποιον άλλο; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει; Κανείς”», σημείωσε.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο όταν πέθανε ο Λουκ Πέρι, πέρσι τον Φεβρουάριο.

Οπως εξήγησε, περισσότερο ανησύχησε για το πώς θα το έλεγε στη μητέρα της, Ρόζα, και τον σύζυγό της, παραγωγό ταινιών, Κερτ Ισβαριένκο.

«Η μαμά μου είναι απίστευτα δυνατή και θαρραλέα. Το ίδιο και ο σύζυγός μου, αλλά ανησυχώ για εκείνον», είπε η ηθοποιός, που με τον άνδρα της δεν έχουν παιδιά.

Η συμμετοχή της στο ριμέικ της θρυλικής σειράς δεν ήταν μόνο για να τιμήσει τον Πέρι, αλλά και για να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει, παρά το πρόβλημα υγείας της.

Οπως αποκάλυψε, ο μοναδικός συμπρωταγωνιστής της με τον οποίο είχε μοιραστεί το πρόβλημά της ήταν ο Μπράιαν Οστιν Γκριν, που τη βοήθησε να αντεπεξέλθει στα γυρίσματα.

«Είχα στιγμές τεράστιου άγχους που πίστευα πως δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ο Μπράιαν ήταν ο μοναδικός από αυτούς που το είπα σχεδόν αμέσως, του είπα “αυτό αντιμετωπίζω”. Οπότε πάντα μου τηλεφωνούσε και έλεγε, “ό,τι και να γίνει, εγώ σε στηρίζω”. Μπορούσαμε να μιλάμε για τον Λουκ με έναν τρόπο που ήταν πάντα θετικός και να θυμόμαστε πολλές όμορφες στιγμές», πρόσθεσε η ίδια.

Η πρωταγωνίστρια των σειρών «Charmed» και «Beverly Hills 90210» διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο το 2015.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, την πρώτη φορά που νόσησε, κρατούσε διαρκώς ενήμερους τους θαυμαστές της μέσα από τα social media με φωτογραφίες και αναρτήσεις, αλλά αυτή τη φορά ένιωσε ότι δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό που της συμβαίνει.

«Η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που έρχεται η διάγνωση.Εχουμε ακόμα αρκετό υπόλοιπο ζωής που πρέπει να χαρούμε», καταλήγει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...