184
Ο Τέρενς Κουίκ: Οχι σε « δημοσιογράφους-παγωτά» | INTIMEnews

Γιατί εκνευρίστηκε με την ΕΡΤ ο Τέρενς Κουίκ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 14:09
Ο Τέρενς Κουίκ: Οχι σε « δημοσιογράφους-παγωτά»
|INTIMEnews

Γιατί εκνευρίστηκε με την ΕΡΤ ο Τέρενς Κουίκ

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 14:09

Αστραψε και βρόντηξε κατά των αρμοδίων της ΕΡΤ ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Αιτία δεν ήταν κάποια ελλιπής κάλυψη των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό, ούτε κάποιο ρεπορτάζ σχετικά με τον μέλλον του στους Ανεξάρτητους Ελληνες, λόγω της στάσης του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αφορμή για το διαδικτυακό ξέσπασμα του (απόμαχου δημοσιογράφου) κ. Κουίκ ήταν οι εικόνες με τους στημένους, μέσα στο κρύο και στο χιόνι, ρεπόρτερ της ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης, να περιμένουν υπομονετικά για τη σύνδεση με το δελτίο ειδήσεων, προκειμένου να ενημερώσουν τους τηλεθεατές για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο από τις χιονοπτώσεις.

 «Πάτε καλά στην ΕΡΤ; Τους έχετε στημένους με τις ώρες στη παγωνιά για ντεκόρ! Δημοσιογράφοι είναι όχι παγωτά», έγραψε  φανερά εκνευρισμένος ο υφυπουργός, που επέμεινε στο κατηγορώ του, ακόμα και όταν του είπαν ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία των ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης.

«Οι δημοσιογράφοι είναι για το ρεπορτάζ. Όχι να στολίζουν το τηλεοπτικό κάδρο», πρόσθεσε κάνοντας και τις σχετικές τεχνικές επισημάνσεις του στηριζόμενος στη μακρόχρονη πείρα του ως παρουσιαστής τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων: «Κακή η αποψινή σκηνοθετική αντίληψη μέσα στο χιονιά. Συνυπεύθυνοι σκηνοθέτης & αρχισυντάκτης» .

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...