228
| Facebook

Τι συνδέει τη δολοφονία της Τοπαλούδη με τον παλαιότερο βιασμό της

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2018, 16:59

Τι συνδέει τη δολοφονία της Τοπαλούδη με τον παλαιότερο βιασμό της

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2018, 16:59

Διευρύνεται ο κύκλος των προσώπων που καλούν οι ανακριτές για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση του βιασμού που είχε καταγγείλει η φοιτήτρια το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας είχε φιλικές σχέσεις με τα άτομα που την είχαν βιάσει ομαδικά ενώ είχαν βιντεοσκοπήσει την επίθεση.

Μαρτυρίες από φίλες της αναφέρουν ότι όταν η Τοπαλούδη είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, στο τμήμα σχεδόν αδιαφόρησαν για την υπόθεσή της.

Τη σύνδεση επιβεβαιώνει ο θείος του θύματος και δικηγόρος, Ευάγγελος Γκιουγκής που δήλωσε στην εφημερίδα «Real news» ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της όπως έπρεπε.

» Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ.

» Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της», είπε ακόμη.

Πλέον γίνεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα όταν η άτυχη φοιτήτρια τους ενημέρωσε για τον βιασμό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γεγονός ότι η Τοπαλούδη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να ενθάρρυνε τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...