381
Ο άστατος Λίαμ Γκάλαχερ, έχει αποκτήσει συνολικά δύο γιους εντός, και δύο κόρες εκτός γάμου | EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο Λίαμ Γκάλαχερ γνώρισε για πρώτη φορά την κόρη του (στα 20 της)

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 13:17
Ο άστατος Λίαμ Γκάλαχερ, έχει αποκτήσει συνολικά δύο γιους εντός, και δύο κόρες εκτός γάμου
|EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο Λίαμ Γκάλαχερ γνώρισε για πρώτη φορά την κόρη του (στα 20 της)

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2018, 13:17

Η λέξη «πιστός» σίγουρα δεν είναι ταιριαστή με τον Λίαμ Γκάλαχερ, τον βρετανό μουσικό και «ψυχή» των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ-το «μυαλό» του διάσημου γκρουπ ήταν ο αδερφός του Νόελ.

Με μια γρήγορη ματιά στην ερωτική ζωή του, βλέπεις πως το γεγονός ότι παντρεύτηκε, όχι μόνο μία φορά, δεν τον εμπόδισε να αποκτήσει και παιδιά εκτός γάμου, με άλλη γυναίκα. Οχι μόνο μία φορά.

Ηρθε όμως η στιγμή, όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Independent,  να γνωρίσει από κοντά, για πρώτη φορά, την εικοσάχρονη κόρη του, Μόλι. Και όπως συμβαίνει πλέον σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, μπαμπάς, κόρη, αλλά και οι άλλοι δύο γιοι του Λίαμ, ο Λένον και ο Τζιν -από διαφορετικές μητέρες επίσης-, τράβηξαν μια αναμνηστική φωτογραφία που φυσικά ανέβασαν στο Instagram.

A post shared by Liam Gallagher (@liamgallagher) on

Ο Λίαμ παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει ποτέ από κοντά την κόρη του, την οποία απέκτησε με την Λίζα Μούρις, κατά τη διάρκεια ενός παράνομου δεσμού που είχαν, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη γνωστή ποπ τραγουδίστρια Πάτσι Κένσιτ.

«Το κορίτσι είχε πάντα όλα όσα χρειαζόταν: είχε ωραία ρούχα και πήγε σε καλά σχολεία. Αγόρασα σπίτι γι’ αυτήν και τη μητέρα της. Είναι καλύτερα έτσι, να είναι μόνο με τη μητέρα της, χωρίς εμένα στο πλάνο. Αυτά τα πράγματα δεν βγαίνουν σωστά όταν πιέζονται. Το αφήνουμε και βλέπουμε. Αν είναι να γίνει, θα γίνει. Σε περίπτωση που θελήσει να με γνωρίσει, σίγουρα δεν θα την απέρριπτα» είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη.

Η μητέρα της Μόλι, στο παρελθόν είχε πετάξει αρκετές μπηχτές μέσω twitter σχετικά με την απουσία του Λίαμ από τη ζωή της κόρης τους. Περασμένα ξεχασμένα και τώρα που πραγματοποιήθηκε η ιστορική αυτή συνάντηση, τα θυμωμένα tweets έχουν πλέον διαγραφεί.

Η Μόλι πάντως, δεν είναι η μοναχοκόρη του Λίαμ. Ο άτακτος μουσικός έχει άλλη μία, που ακούει στο όνομα Τζέμα, την οποία επίσης δεν έχει συναντήσει ποτέ και είναι καρπός ενός ειδυλλίου που είχε με τη δημοσιογράφο Λίζα Γκορμπάνι, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια των All Saints, Νικόλ Απλτον.

Κι ενώ φαίνεται σκληρός και απόμακρος με τις κόρες του, οι σχέσεις του με τους δύο γιους του ήταν πάντα καλές: τον Λένον τον έχει αποκτήσει με την Πάτσι Κένσιτ και τον Τζιν με τη Νικόλ Απλτον. Λες και υπήρξε καλός πατέρας, μόνο στα δύο παιδιά που απέκτησε εντός των δύο γάμων του. Ακούγεται κάπως συντηρητικό για κάποιον σαν τον Λίαμ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...