257
Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που έπεσαν τα θραύσματα | Twitter

Τέσσερις νεκροί από σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Αγγλία

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 16:59
Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο που έπεσαν τα θραύσματα
|Twitter

Τέσσερις νεκροί από σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Αγγλία

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2017, 16:59

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση στον αέρα ενός μικρού αεροσκάφους και ενός ελικοπτέρου σε περιοχή πάνω από την κομητεία Μπάκιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία.

Μέχρι τα σωστικά συνεργεία να φτάσουν στην περιοχή που κατέπεσαν έπειτα από τη σύγκρουση, συναγερμός σήμανε στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για «ένα αεροπλάνο το οποίο συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο στην κομητεία του Μπάκιγχαμ».

Η Αρχές επιβεβαίωσαν αμέσως το περιστατικό: «Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και συνέχιζε: «Η Αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. τοπική ώρα)».

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μάλιστα, συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor.

Υπήρχαν φόβοι για τέσσερις νεκρούς, αλλά αρχικά δεν υπήρχε κάποιος επίσημος απολογισμός. Επίσης, και ο αριθμός των επιβαινόντων στα δύο αεροσκάφη δεν ήταν γνωστός. Τουλάχιστον επτά πυροσβεστικά οχήματα είχαν καταφθάσει στο σημείο και δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν διασκορπιστεί στην περιοχή ψάχνοντας για επιζώντες.

manorrr

Τελικά, η εξέλιξη της σύγκρουσης είχε τέσσερις νεκρούς και δεν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Και τα δύο αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο στο Γουϊκομ, που βρίσκεται 70 χλμ μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με τη Mirror.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...