438
Ο αμερικανός πρωταθλητής της κολύμβησης πριν γνωρίσει από κοντά τον λευκό καρχαρία... |

Ο Φελπς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον λευκό καρχαρία! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2017, 20:41
Ο αμερικανός πρωταθλητής της κολύμβησης πριν γνωρίσει από κοντά τον λευκό καρχαρία...
|

Ο Φελπς προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον λευκό καρχαρία! [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2017, 20:41

Ο Μάικλ Φελπς έχει αποδείξει ότι είναι ο γρηγορότερος κολυμβητής της εποχής του. Αποσύρθηκε από το αγώνισμα, αφού σάρωσε όλα τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Τότε, στη «σύνταξη», αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη. Να αναμετρηθεί με ένα πλάσμα του υδάτινου κόσμου και μάλιστα όχι στην οικεία για τον ίδιο πισίνα αλλά στον ωκεανό! .

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης αναμετρήθηκε με έναν λευκό καρχαρία του στο αγαπημένο του αγώνισμα, τα 100 μέτρα, στα ανοιχτά του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ποιος κέρδισε τη μάχη, καθώς ο αγώνας θα προβληθεί από το Discovery Channel την Κυριακή, 23 Ιουλίου. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι, για ευνόητους λόγους, οι δύο αντίπαλοι δεν κολύμπησαν δίπλα – δίπλα, ενώ ο αμερικανός πρωταθλητής είχε γύρω του ως «δίχτυ» προστασίας 15 δύτες.

Ο αμερικανός πρωταθλητής μπορεί να έχει το ιδανικό σώμα για έναν κολυμβητή, αλλά σε σχέση με τον καρχαρία είναι αδικημένος. Γι’ αυτό και φορούσε στα πόδια του ένα τεχνητό πτερύγιο. Και κατά την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα, γνώρισε τον αντίπαλό του από κοντά. Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος ενθουσιασμένος, με μία ειδική στολή και μία μάσκα μέσα σε ένα κλουβί -η σύζυγός του επέμεινε να μπει σε κλουβί. Ξαφνικά εμφανίζονται δύο λευκοί καρχαρίες. Ενας, ο πιο αγριεμένος, κατευθείαν επιτίθεται και δαγκώνει τα κάγκελα του κλουβιού.

Μάλλον αυτή η σκηνή κινητοποίησε τον Φελπς περισσότερο. «Δεν έμοιαζαν τόσο μεγάλοι μέσα στο νερό. Τώρα που βλέπω το βίντεο συνειδητοποιώ ότι ήταν γίγαντες. Ενας ήρθε, κυριολεκτικά, πάνω μου, ήταν τρελό!», είπε ο ίδιος εντυπωσιασμένος από την εμπειρία του. «Πάντοτε ήθελα να βρεθώ στο νερό με έναν καρχαρία, είτε σε ένα κλουβί, είτε ελεύθεροι στον ωκεανό», σχολίασε. Και ποιος θα περίμενε ότι κάποτε θα κολυμπούσε μαζί με έναν!

Αποκάλυψε ότι ο αγώνας που αναμένουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του στον κόσμο ήταν «μάλλον ο δυσκολότερος αγώνας της ζωής του» αλλά, φυσικά, δεν αποκάλυψε ποιος νίκησε.

Ο Φελπς αποσύρθηκε από το αγώνισμα της κολύμβησης μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, με μία συλλογή 28 μεταλλίων, εκ των οποίων τα 23 είναι χρυσά!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...