212
Η Μελάνια Τραμπ παραμένει σιωπηλή και ως κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης |

Μελάνια Τραμπ: από πλαστική κούκλα κέρινο ομοίωμα

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 12:54
Η Μελάνια Τραμπ παραμένει σιωπηλή και ως κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης
|

Μελάνια Τραμπ: από πλαστική κούκλα κέρινο ομοίωμα

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 12:54

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Σον Σπάισερ, πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου. Το κέρινο ομοίωμα της Μελάνια Τραμπ, πολύ κομψά ντυμένο, είναι «απίστευτα ζωντανό» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Η Πρώτη Κυρία, που αυτή την εποχή διατηρεί σιγή ιχθύος γύρω από τα σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με τις εξωσυζυγικές αταξίες του Ντόναλντ Τραμπ, βρήκε τη θέση της δίπλα στο δικό του κέρινο ομοίωμα, στο Μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.

Παράξενη η συγκυρία αυτών των αποκαλυπτηρίων, καθώς οι καλοθελητές που έχουν κατά καιρούς χαρακτηρίσει τη Μελάνια «πλαστική κούκλα», τώρα έρχεται να προστεθεί και το «κέρινο ομοίωμα» στο οπλοστάσιό τους.

Το ζεύγος Τραμπ στέκεται πίσω από ένα ξύλινο προεδρικό γραφείο, σε μια αίθουσα που φιλοξενεί πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.  Απέναντί τους βρίσκονται ο Γκάντι και ο Κάστρο.

Υπάρχει όμως και ένα διαδραστικό στοιχείο στο κέρινο ομοίωμα της Μελάνια: το Μουσείο καλεί τους επισκέπτες μέσω του «Δώσε φωνή στη Μελάνια» να τουιτάρουν τι θα μπορούσε να λέει η ίδια. Η ιδέα των tweets είναι μια πρωτότυπη, αν και παράξενη πρωτοβουλία του Μουσείου, το οποίο, αφουγκραζόμενο προφανώς το ρεύμα της εποχής, αποφάσισε να δώσει στην Πρώτη Κυρία τη φωνή που η ίδια αρνείται να δώσει στον εαυτό της.

Ακόμα και τα κέρινα ομοιώματα μπορούν να έχουν κάτι να πουν λοιπόν.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...