203
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος συνομιλούν με το προσωπικό της μονάδας | twitter.com/PanosKammenos

Αρωμα «Top Gun»: Επίσκεψη Τσίπρα και Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2018, 14:20
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος συνομιλούν με το προσωπικό της μονάδας
|twitter.com/PanosKammenos

Αρωμα «Top Gun»: Επίσκεψη Τσίπρα και Καμμένου στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2018, 14:20

Την 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Την ετοιμότητα των πληρωμάτων και των τεχνικών των αεροσκαφών επιφυλακής (readiness), που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, διαπίστωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη Σμηναρχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ο κ. Τσίπρας συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στην αποστολή τους. Τους ευχήθηκε, επίσης, για τη Σαρακοστή.

Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος(Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

«Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε στο Twitter ο Πρωθυπουργός επισυνάπτοντας και φωτογραφίες από την επίσκεψη.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας  τη σχετική φωτογραφία.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του στη Σκύρο για τις Απόκριες.

DWUMLGrXkAE5LBi

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...