198
Το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι | EPA/ANTHONY ANEX

Ο Αμπράμοβιτς απουσίαζε από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας γιατί δεν έχει βίζα

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2018, 20:32
Το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι
|EPA/ANTHONY ANEX

Ο Αμπράμοβιτς απουσίαζε από τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας γιατί δεν έχει βίζα

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2018, 20:32

Μόνο από την τηλεόραση θα μπορούσε να δει ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς τη νίκη της ομάδας του το Σάββατο, η οποία της απέφερε ένα ακόμη Κύπελλο Αγγλίας για την πλούσια τροπαιοθήκη της.

Αυτό γιατί, όπως γράφουν οι Sunday Times, η βίζα του ρώσου ολιγάρχη έχει λήξει και είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να βγάλει καινούργια.

Η εφημερίδα, η οποία επικαλείται και ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επισημαίνει ότι ο ρώσος ολιγάρχης είχε επιχειρηματική βίζα (entrepreneurial visa) η οποία έληξε πριν από μερικές εβδομάδες.

Αν και αιτήθηκε νέα, ακόμη δεν του έχει δοθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι βρετανικές Αρχές τού αρνήθηκαν την έκδοση νέας, αλλά ότι η διαδικασία καθυστερεί για ακαθόριστους λόγους.

Ωστόσο όσο εκκρεμεί η διαλεύκανση της υπόθεσης του ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ που δηλητηριάστηκε σε βρετανικό έδαφος, οι σχέσεις των δύο χωρών παραμένουν ψυχρές.

Από την πλευρά του επιχειρηματία αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση, μιλώντας για «προσωπικό ζήτημα».

Το θέμα, όπως αναφέρει ο Guardian, έφερε στο φως ρωσικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο επισήμανε ακόμη ότι το ιδιωτικό τζετ του ολιγάρχη έχει να εμφανιστεί στο Λονδίνο από την 1η Απριλίου.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο 13ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία με περιουσία που ξεπερνά τα 9 δισ. στερλίνες. Αγόρασε την Τσέλσι το 2003.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...