275
Ο Χρήστος Χαρπαντίδης στη συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ | SKAI/WebTV

O διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος» μιλά για επενδύσεις 700 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 12:08
Ο Χρήστος Χαρπαντίδης στη συνέντευξή του το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ
|SKAI/WebTV

O διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος» μιλά για επενδύσεις 700 εκατ. ευρώ

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 12:08

Οχι 300, αλλά 700 εκατομμύρια ευρώ επένδυσε η «Παπαστράτος» ήδη από το 2003, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας.

«Από το 2003 επενδύσαμε 700 εκατομμύρια ευρώ. Το 2015 ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας και έχουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», δήλωσε ο κ. Χαρπαντίδης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για αλλαγή κλίματος στην οικονομία.

Σε συνέντευξή του ο κ. Χαρπαντίδης μίλησε για μεγαλύτερο ποσό που είχε επενδυθεί ήδη από το 2003.

Χωρίς να γίνει καμία αναφορά για το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, «Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;» που αναφερόταν στο πρόσωπό του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος» επισήμανε, μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι μόνο τα 300 εκατ. ευρώ της επένδυσης, είναι και οι 400 νέες θέσεις εργασίας και οι εξαγωγές, καθώς τα νέα προϊόντα θα πάνε σε 30 χώρες όπου εξάγουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αρχίζουμε και χτίζουμε τα νέα κομμάτια του εργοστασίου και θα έχουμε νέα παραγωγή από τον Οκτώβριο».

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις είπε ότι ο κ. Τσίπρας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό που συμβαίνει, «είδε την μεταμόρφωση που γίνεται», ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους για τα προβλήματα του κλάδου. Ο κ. Χαρπαντίδης είπε ότι ο κ. Τσίπρας ήταν ενημερωμένος για τα προβλήματα του κλάδου και σημείωσε το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός πρώτος αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στο ζήτημα του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.

Για τις δυσκολίες που αντικειμενικά αντιμετωπίζει η χώρα και δη οι επιχειρήσεις ο κ. Χαρπαντίδης επισήμανε ότι η γραφειοκρατία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που τραβά πίσω τις επενδύσεις, αφού παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε όλους τους κλάδους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...