266
|

Συνταγές με φέτα ΔΩΔΩΝΗ από τον Χρήστο Μπάρκα στο YouTube

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 16:48

Συνταγές με φέτα ΔΩΔΩΝΗ από τον Χρήστο Μπάρκα στο YouTube

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2019, 16:48

Με πρωταγωνιστές τον Χρήστο και τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, τα 12 mini επεισόδια έρχονται με στόχο να εμπνεύσουν το κοινό να δημιουργεί αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με μικρές παραλλαγές, είτε διατηρώντας την διαχρονική γεύση με μία πρωτότυπη κι εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά για να προκύψει μία άλλη εκδοχή της κάθε παραδοσιακής συνταγής.

Μέσα λοιπόν από την παράδοση, τη φαντασία, το μεράκι και την αγάπη για μαγειρική με αγνά 100% ελληνικά προϊόντα, ο Χρήστος και η ΔΩΔΩΝΗ προσκαλούν το κοινό σε μία διαφορετική γευστική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με το σήμερα και τη μαγειρική με τη δημιουργικότητα.

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στο YouTube κανάλι της ΔΩΔΩΝΗ, ο Χρήστος μαγειρεύει μία παραδοσιακή γιαννιώτικη Κασόπιτα διαφορετικά, με chutney τομάτας και κρέμα τυριού. Κάθε μήνα, θα ανεβαίνει κι ένα νέο επεισόδιο, με νέες δημιουργικές συνταγές, πολλές εκπλήξεις και μοναδικούς διαγωνισμούς.

Με παρουσία πάνω από μισό αιώνα, η ΔΩΔΩΝΗ πρεσβεύει τη γεύση του καλού και είναι άρρηκτα συνδεμένη με την Ηπειρο, τα Ιωάννινα, την παράδοση, την αυθεντικότητα, την ποιότητα και τη νοστιμιά. Με κυρίαρχο συστατικό το 100% ελληνικό γάλα και τις πιο αγνές πρώτες ύλες, η εταιρεία δημιουργεί αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως η πασίγνωστη φέτα, τα αυθεντικά γιαούρτια, τα μοναδικά κίτρινα τυριά και πολλά άλλα, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την πλούσια γεύση και την υψηλή θρεπτική τους αξία.

Με αυτά τα υπέροχα προϊόντα έχει μεγαλώσει και ο Χρήστος, ο οποίος είναι από τα Γιάννενα και λατρεύει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Στην «Παράδοση…αλλιώς» λοιπόν, ο ίδιος μαζί με την ΔΩΔΩΝΗ, αποδεικνύουν πως όταν υπάρχει όρεξη και αγάπη, ακόμα και οι πιο φανταστικές μαγειρικές ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...