310
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Χρήστος Νικολάου στις πρόβες |

«Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα “πάντα”» στο Ηρώδειο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 11:28
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Χρήστος Νικολάου στις πρόβες
|

«Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα “πάντα”» στο Ηρώδειο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 11:28

Τo μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα «Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα “πάντα”;», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση.

Τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου το σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τόνια Σωτηροπούλου, Aποστόλης Τότσικας. Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας.
Στο ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων: μαθητές των Αρσακείων Σχολείων.

Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Ομιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία τής Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.
Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Στάθης Σούλης και την ενορχήστρωση και επεξεργασία μουσικού υλικού ο Θωμάς Κοντογεώργης.

Τα έσοδα τής παράστασης θα διατεθούν υπέρ τού Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Προπώληση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια και το τηλεφωνικό κέντρο τής Λογισμικής (Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 210-7234567), από τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και από τους διαδικτυακούς τόπους https://www.ticketservices.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/ και https://tickets.public.gr/event/o-xionanthropos-kai-to-koritsi-herodeion/

Υπόθεση τού έργου

Η ιστορία ενός χιονάνθρωπου και ενός κοριτσιού: Eνός κοριτσιού που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάει να μη λιώσει ποτέ. Ενός χιονάνθρωπου που, για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς·το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό Εχθρό που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.
Τιμές εισιτηρίων: 20€ (άνω διάζωμα), 25€ (Γ΄ ζώνη), 30€ (Β΄ ζώνη), 38€ (Α΄ ζώνη), 45€ (διακεκριμένη ζώνη).

Χορηγοί παράστασης: Εθνική Τράπεζα, Vodafone

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, mikrofwno.gr