547
Οταν οι ασθενείς του επίορκου γιατρού φθάνουν πια στο νοσοκομείο, είναι αργά καθώς η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη, λέει ο πρόεδροτ Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας |

Βόλος: Κατέληξε 60χρονη ασθενής με Covid-19 – ο αρνητής γιατρός της δεν την άφηνε να μπει στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 13:16
Οταν οι ασθενείς του επίορκου γιατρού φθάνουν πια στο νοσοκομείο, είναι αργά καθώς η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη, λέει ο πρόεδροτ Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας
|

Βόλος: Κατέληξε 60χρονη ασθενής με Covid-19 – ο αρνητής γιατρός της δεν την άφηνε να μπει στο νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2021, 13:16

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επικίνδυνη δράση αντιεμβολιαστή γιατρού στον Βόλο που πέρα από τα αντιεπιστημονικά «κηρύγματά» του (σε βίντεο) για το εμβόλιο της Covid-19, φέρεται να απέτρεπε 60χρονη ασθενή με κορονοϊό να μπει στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας παρουσίαζε μέρα με τη μέρα σοβαρή επιδείνωση.

Οταν τελικά η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ήταν πια αργά, καθώς η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και κατέληξε.

Τον επίορκο γιατρό κατήγγειλε -εγγράφως- στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας ο σύζυγος της 60χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κρατούσε τη γυναίκα σε κατ’ οίκον νοσηλεία «συμβουλεύοντάς» την να μην πάει στο νοσοκομείο, ενώ ακόμη και την ημέρα που αποφασίστηκε τελικά να εισαχθεί η 60χρονη στο νοσοκομείο, την επισκέφθηκε δύο φορές στο σπίτι της ώστε να την αποτρέψει.

Ο αρνητής γιατρός κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου  Μαγνησίας που σε πρώτη φάση, περιορίστηκε να του επιβάλει χρηματικό πρόστιμο!

Σύμφωνα μάλιστα με το magnesiaNews, o γιατρός φέρεται να λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, με αναρτημένο πιστοποιητικό νόσησης στην πόρτα του, συνεζίχοντας παράλληλα τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματά του στο Διαδίκτυο.

Κατά άλλες πηγές (δείτε το βίντεο κάτω) ο ανεμβολίαστος γιατρός έχει αναστείλει τη λειτουργία του ιατρείου του, εξακολουθεί όμως να δίνει χειρόγραφες συνταγές σε ασθενείς με Covid-19 ώστε όπως λέει, να μην χρειαστεί να μπουν στο νοσοκομείο.

«Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία»

Ο ίδιος «διαφήμιζε» τις υπηρεσίες του και τη θεραπευτική αγωγή για την Covid-19 που έδινε στους ασθενείς ακόμη και μέσω τηλεϊατρικής.

«Το κύριο θέμα που απασχολεί σήμερα όλους μας είναι η λοίμωξη από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 και ο τρόπος αντιμετώπισής της τόσο από ιδιώτες, όσο και από νοσοκομειακούς γιατρούς. Το δεύτερο μεγάλο θέμα που απασχολεί είναι εκείνο των εμβολίων κατά ιού SARS-CoV-2 που κυκλοφορούν και έχουν γίνει “σημείον αμφιλεγόμενον”», έλεγε τον περασμένο Ιούλιο και προκλητικά συνέχιζε για τις «θεραπείες» που προσέφερε και συνεχίζει να συνιστά:

«Κάθε γιατρός που τιμά τον ιπποκρατικό όρκο και την βασική αρχή της ιατρικής “ὠφελέειν ἢ μὴ βλάπτειν” προσπαθεί να είναι εντάξει με την ιατρική του συνείδηση. Χωρίς να το περιμένω βρέθηκα και εγώ να νοσηλεύω πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με μια κλασική θεραπευτική αγωγή. Η παρακολούθηση και υποστήριξη των ασθενών μου εκτός Βόλου γίνεται μέσω τηλεϊατρικής (δηλ. κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή). Τα αποτελέσματα της θεραπευτικής μου είναι πολύ καλά. Οι ασθενείς θεραπεύονται στο σπίτι τους και αποτρέπεται η εισαγωγή τους στα νοσοκομεία».

Οπως αποκαλύπτεται, ο εν λόγω  γιατρός συνδέεται με τον διαβόητο αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη που είχε δηλώσει προ εβδομάδων για τον ομοϊδεάτη του:

«Από τότε γνωρίζω την εκπληκτική, σωτήρια για αμέτρητους ανθρώπους, δράση του σπουδαίου αυτού βολιώτη ιατρού. Κράτησε τους ανθρώπους αυτούς μακριά από τα νοσοκομεία, θεραπεύοντάς τους, κάνοντας πολύ απλά αυτό που θα έκανε γι’ αυτούς και πριν από την ιστορία αυτή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Θα δώσω στον κόσμο την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνθρωπο αυτό και τη σωτήρια δράση του, η φήμη της οποίας έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα, σε ειδική εκπομπή που θα αφιερώσω στο κανάλι. Προς το παρόν θα δώσω τη μάχη για τον άνθρωπο αυτό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας».

Ηδη, πάντως, για τη δράση του βολιώτη γιατρού παρενέβη εισαγγελέας, ενώ τη  Δευτέρα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν  θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με την καταγγελία για τον θάνατο της 60χρονης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...