339
Στιγμιότυπο από τη μοτοπορεία διαμαρτυρίας των διανομέων στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος Ιάσονας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου με τον 23χρονο διανομέα έξω από τη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2021, 11:07
Στιγμιότυπο από τη μοτοπορεία διαμαρτυρίας των διανομέων στο σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 23χρονος Ιάσονας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του τροχαίου με τον 23χρονο διανομέα έξω από τη Βουλή

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2021, 11:07

Τις συνθήκες του δυστυχήματος με θύμα τον 23χρονο μοτοσικλετιστή-διανομέα, έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, φωτίζει βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλαϊνής εισόδου της Βουλής, όταν το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομικής συνοδείας της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε αριστερά και διέσχισε το αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου, με συνέπεια να προσκρούσει με σφοδρότητα επάνω του η μοτοσικλέτα του άτυχου Ιάσονα.

Το βίντεο, όπως αναφέρεται στην περιγραφή από τον δημοσιογράφο που το ανήρτησε στο Διαδίκτυο, «έφτασε στην ηλεκτρονική θυρίδα του καναλιού με επισήμανση ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πρόκειται για το δυστύχημα που συνέβη έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 12/3/21. Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη λόγω και της έκτασης που πήρε το περιστατικό στην επικαιρότητα».

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες και φαίνεται να έχει ληφθεί από κάμερα ψηλά στο κτίριο της Βουλής.

 

Την Πέμπτη, το kathimerini.gr είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την ύπαρξη οπτικού υλικού, κάνοντας όμως λόγο για εικόνες από κάμερα που βρίσκεται στο αστυνομικό φυλάκιο επί της Βασ. Σοφίας και τη μοιραία σύγκρουση.

Το kathimerini.gr επικαλέστηκε πηγή με γνώση του υλικού και σύμφωνα με την οποία:

-το υπηρεσιακό όχημα μάρκας Skoda Octavia βρισκόταν στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας –από το Χίλτον προς το Σύνταγμα– και εμφανίζεται να έχει σταματήσει στην αριστερή λωρίδα, με πρόθεση να στρίψει αριστερά και να εισέλθει στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Αυτό, σύμφωνα με το kathimerini.gr, είθισται να γίνεται με τη συνδρομή τροχονόμου. Σε κάθε περίπτωση, είναι κίνηση που γίνεται καταχρηστικά και κακώς.

– απέναντι, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην αριστερή λωρίδα, κινείται ταξί, που παρά το γεγονός ότι έχει πράσινο, φέρεται να κάνει σήμα στον οδηγό του υπηρεσιακού οχήματος να στρίψει.

– το Octavia απεικονίζεται να στρίβει με χαμηλή ταχύτητα προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής. Εκείνη τη στιγμή, κι ενώ το υπηρεσιακό έχει προσεγγίσει στο πεζοδρόμιο για να περάσει την πύλη, εμφανίζεται η μοτοσικλέτα με τον 23χρονο να προσέρχεται από τη δεξιά λωρίδα στην άνοδο της Βασ. Σοφίας – έχοντας πράσινο. Η μοτοσικλέτα προσκρούει με σφοδρότητα στην πίσω δεξιά πλευρά του υπηρεσιακού οχήματος…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...