190
Φωτ. Αρχείο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Θρήνος στο Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε τελικά το τρίχρονο αγοράκι που είχε πέσει σε βαρέλι

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2021, 08:00
Φωτ. Αρχείο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Θρήνος στο Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε τελικά το τρίχρονο αγοράκι που είχε πέσει σε βαρέλι

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2021, 08:00

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής το τρίχρονο αγόρι από το χωριό Λιγόρτυνα Ηρακλείου, το οποίο είχε πέσει μέσα σε βαρέλι με ασβεστόνερο.

Το άτυχο παιδί νοσηλευόταν στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που δεν του επέτρεψε να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τρίχρονος Ζαχαρίας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του την Τετάρτη μέσα στο βαρέλι.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου εμφάνισε παλμό έπειτα από δύο ώρες και 40 λεπτά επίμονων προσπαθειών των γιατρών και των νοσηλευτών.

Ακολούθως, διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Έπειτα από μάχη άνω των 24 ωρών, το αγόρι κατέληξε.

Την Πέμπτη, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ανέφερε ότι παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του αγοριού ήταν φτωχή. «Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση» υπογραμμιζόταν εξάλλου στο σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...