188
Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μαζί με τον σύζυγό της, Νιλ Μάρεϊ, το 2017 | EPA

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Αυτό το βίντεο με γλίτωσε από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 14:03
Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μαζί με τον σύζυγό της, Νιλ Μάρεϊ, το 2017
|EPA

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Αυτό το βίντεο με γλίτωσε από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 14:03

Χάρη σε ένα βίντεο με τεχνικές αναπνοής στο YouTube, δεν μπήκε στο νοσοκομείο η διάσημη συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία είχε συμπτώματα του κορονοϊού, σύμφωνα με την ίδια.

Οπως γράφει στο Twitter, η 54χρονη Ρόουλινγκ δεν ξέρει αν πέρασε την ασθένεια Covid-19, γιατί δεν έκανε το τεστ του κορονοϊού, όμως λέει ότι είχε τα συμπτώματα και με παρότρυνση του συζύγου της, που είναι γιατρός, είδε ένα 15λεπτο βίντεο στο YouTube με ασκήσεις αναπνοής για όσους έχουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, το οποίο την βοήθησε να αναρρώσει.

Η συγγραφέας ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό της.

«Δεν κοστίζει τίποτα, δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να βοηθήσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως βοήθησε και εμένα».

Στο βίντεο, ο γιατρός Σαρφάρζα Μούνσι, σε νοσοκομείο του Ρόμφορντ, ανατολικά του Λονδίνου, δείχνει τις ασκήσεις με τη βοήθεια της επικεφαλής των νοσηλευτριών, Σου Ελιοτ και τονίζει ότι είναι μέτρο για να να μην εξελιχθεί η λοίμωξη σε πνευμονία.

«Για δύο εβδομάδες, είχα όλα τα συμπτώματα της Covid-19 (αλλά δεν έκανα το τεστ) και έκανα αυτό με προτροπή του γιατρού συζύγου μου. Ανάρρωσα πλήρως και η τεχνική με βοήθησε πολύ», γράφει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...