276
Ο Ελον Μασκ έχει μια τάση να υπόσχεται χωρίς να υλοποιεί | EPA/CLEMENS BILAN

Το’πε και το ‘κανε! Ο Ελον Μασκ πουλάει τα σπίτια του

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 22:01
Ο Ελον Μασκ έχει μια τάση να υπόσχεται χωρίς να υλοποιεί
|EPA/CLEMENS BILAN

Το’πε και το ‘κανε! Ο Ελον Μασκ πουλάει τα σπίτια του

Protagon Team Protagon Team 5 Μαΐου 2020, 22:01

Πολλά έχει πει κατά καιρούς ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla Ελον Μασκ, χωρίς να τα υλοποιήσει. Η υπόσχεσή του πριν από λίγες ημέρες ότι θα πουλήσει τα υπάρχοντά του, μάλλον φάνηκε σαν «πυροτέχνημα» για το Twitter.

Και όμως δείχνει να το εννοεί. Σε δύο από τις πολυτελείς κατοικίες του στη Καλιφόρνια ήδη μπήκε πωλητήριο για 40 εκατ. δολάρια.

Η πρώτη κατοικία ανήκε κάποτε στον θρύλο του Χόλιγουντ Τζιν Γουάιλντερ. Εχει πισίνα και σπιτάκι για τους καλεσμένους, ενώ τιμάται 9,5 εκατ, δολάρια. Ακριβότερη και μεγαλύτερη η δεύτερη κατοικία – στα 30 εκατ. – καθώς είναι πάνω σε ένα ιδιωτικό λοφίσκο με θέα στο Λος Αντζελες και τον ωκεανό.

Δεν είναι αυτές οι μόνες κατοικίες που κατέχει ο Μασκ. Η Wall Street Journal είχε αναφέρει ότι έχει δαπανήσει ο ίδιος ή εταιρείες που σχετίζονται μαζί του περίπου 100 εκατ. δολάρια σε ακίνητα στην Καλιφόρνια.

Επιπλέον, όπως σημειώνει το BBC, την Τρίτη γεννήθηκε ένα αγοράκι που απέκτησε με την καναδέζα τραγουδίστρια Grimes. Ακόμη και ο ενθουσιώδης Μασκ ήταν στο Twitter πολύ συγκρατημένος και ανέφερε τα ευχάριστα νέα με ένα τυπικό «η μαμά και το παιδί είναι μια χαρά».

Ο 48χρονος Μασκ έχει άλλα πέντε παιδιά με την πρώην σύζυγό του, την καναδέζα συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή ο Μασκ είχε «καταφέρει» να μειώσει με ένα μόνο tweet κατά 14 δισ. δολάρια την αξία της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ίδρυσε. Η μετοχή της Tesla «είναι πολύ ακριβή» έγραψε στο Twitter οδηγώντας τους επενδυτές σε πωλήσεις.

Σε άλλα tweet είχε γράψει ότι η φίλη του είναι έξαλλη μαζί του, ότι στις ΗΠΑ πρέπει η καραντίνα λόγω κορονοϊού να τερματιστεί άμεσα, αλλά και ότι θα πουλήσει μέρος της περιουσίας του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...