595
Η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκαλά της Vogue. Με διάφανο φόρεμα Balmain που τονίζει ό,τι καμπύλη υπάρχει στο σώμα της | Jeff Spicer/Getty Images/Ideal Images

Το λαμπερό πάρτι για τα 100 χρόνια Vogue στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2016, 07:30
Η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα μπορούσε να λείπει από το γκαλά της Vogue. Με διάφανο φόρεμα Balmain που τονίζει ό,τι καμπύλη υπάρχει στο σώμα της
|Jeff Spicer/Getty Images/Ideal Images

Το λαμπερό πάρτι για τα 100 χρόνια Vogue στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2016, 07:30

Το εορταστικό τεύχος των 100 χρόνων της βρετανικής Vogue κόσμησε η Κέιτ Μίντλετον, οπότε από αυτό και μόνο το γεγονός γίνεται αντιληπτή η σημασία που έχει το περιοδικό για τη Βρετανία.

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού μόλις ολοκληρώθηκε μία μεγάλη φωτογραφική έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου η οποία από τις 24 Ιουνίου έως τις 30 Οκτωβρίου θα μεταφερθεί στην Πινακοθήκη του Μάντσεστερ.

Η έκθεση περιλαμβάνει 280 φωτογραφίες από τα αρχεία της Condé Nast διεθνώς έτσι ώστε να τονιστεί το γεγονός ότι η Vogue είναι το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας σε όλο τον κόσμο. Εννοείται πως στην έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης πήγε και το πριγκιπικό ζεύγος.

2016-05-04T195612Z_1043959668_D1AETCDXLKAA_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS
H Κέιτ Μίντλετον που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, επισκέφθηκε την έκθεση με φωτογραφίες από το ιστορικό περιοδικό μόδας στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου (REUTERS/Ian Gavan/Pool)

Δείτε στο βίντεο ορισμένα στιγμιότυπα από την έκθεση με τίτλο «Vogue 100: A Century of Style» στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου

Οι εορτασμοί όμως συνεχίζονται. Και στις 23 Μαῒου έγινε ένα μεγάλο dinner-party στους chic Κήπους του Κένσινγκτον με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα της μόδας αλλά και της showbiz. Μοντέλα που πόζαραν, σχεδιαστές που δοξάστηκαν, ηθοποιοί που έλαμψαν στις σελίδες του φημισμένου περιοδικού, έδωσαν όλοι το παρόν, με τα πιο μοντέρνα ρούχα τους.

vogue1
Τα τραπέζια στρωμένα στους Κήπους του Κένσινγκτον για το πάρτι της Vogue με ασημένια μαχαιροπίρουνα, χρωματιστά κρυστάλλινα ποτήρια και φυσικά, με αγριολούλουδα (@penline/instagram)

Πραγματικά, αυτές είναι προσκλήσεις που δεν τις αρνείται κανείς. Ειδικά αν του αρέσει έστω και λίγο η μόδα και το γκλάμουρ. Εννοείται πως πήρε φωτιά το Instagram από τις αναρτήσεις.

vogue2
Από αριστερά ο ιδιαίτερα προβεβλημένος βρετανός σχεδιαστής Κρίστοφερ Κέιν μαζί με την Αλέξα Τσανγκ, τη νούμερο 1 βρετανίδα fashion icon αυτή τη στιγμή. Μαζί τους ο μουσικός Τζορτζ Μπάρνετ, η Πίξι Γκέλντοφ (κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ) και ο σχεδιαστής Χένρι Χόλαντ (@britishvogue/instagram)
vogue4
Από αριστερά το σούμερ μοντέλο της Βρετανίας, με την αριστοκρατική καταγωγή, λαίδη Τζιν Κάμπελ, ποζάρει με την κατά μισό κεφάλι κοντύτερη Κέιτ Μος (η οποία δείχνει μουτρωμένη…) (@britishvogue/instagram)
vogue12
Αριστερά και δεξιά Νοτμένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα. Στο κέντρο ο Τζιόρτζιο Αρμάνι. Η βρετανική Vogue τιμά τους ιταλούς σχεδιαστές (@stefanogabbana/instagram)
vogue11
Από αριστερά η διάσημη συντάκτρια μόδας των New York Times, Σούζι Μένκες με τη χαρακτηριστική φράντζα-μπανάνα και… ναι ή Αλέξις Κάρινγκτον (βρετανή ηθοποιός, Τζόαν Κόλινς) (@suzymenkesvogue/instagram)
vogue13
Η Ντέμι Μουρ με μοιραία εμφάνιση και φόρεμα Roberto Cavalli σε δραματικό στιλ (@roberto_cavalli/instagram)
vogue3
Η Κέιτ Μός, σε χαλαρή πόζα και με σηκωμένο το φόρεμα, στο πάρτι της Vogue. Το φόρεμα που φοράει είναι μάξι (@wheresmossy/instagram)
vogue5
Η σούπερ επιχειρηματίας από το Βρετανία, η Ναταλί Μασνέ, η οποία ίδρυσε το net-a-porter.com και εν συνεχεία το πούλησε στην yoox.com. Μαζί της στη φωογραφία ο αμερικανός σχεδιαστής μόδας Τομ Φορντ (@britishvogue/instagram)
vogue8
Μιούτσια Πράντα και Τζιόρτζιο Αρμάνι – οι δύο κορυφαίοι ιταλοί σχεδιαστές μόδας που καθόρισαν τη μόδα παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια (@britishvogue/instagram)
vogue7
Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η Κέιτ Μος προ εικοσαετίας. Η Κέιτ Μος είναι το μακροβιότερο μοντέλο στον κόσμο και αυτό σίγουρα της το αναγνωρίζει η παρουσιάστρια Αλέξα Τσανγκ (@chungalexa/instagram)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...