422
Είτε στο κέντρο κάποιας πόλης είτε στην επαρχία, τα AB αποτελούν μία ασφαλή επιχειρηματική λύση |

Το Α και το Β έρχονται με franchise στη γειτονιά μας

Avatar Advertorial 12 Ιουνίου 2019, 19:44
Είτε στο κέντρο κάποιας πόλης είτε στην επαρχία, τα AB αποτελούν μία ασφαλή επιχειρηματική λύση
|

Το Α και το Β έρχονται με franchise στη γειτονιά μας

Avatar Advertorial 12 Ιουνίου 2019, 19:44

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Επώνυμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Μικρά καταστήματα με χαρακτήρα και οικογενειακό περιβάλλον. Oι γρήγορες και εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς είναι μια καλή επιλογή που λύνει τα χέρια, πόσο μάλλον όταν προσφέρουν ποικιλία επιλογών και ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε φιλικό περιβάλλον.

Σε αυτή τη λογική, η ΑΒ Βασιλόπουλος εξελίσσει ολοένα και περισσότερο το δίκτυο Franchise για κάθε γειτονιά στην πόλη αλλά και στην περιφέρεια, προσφέροντας τη μοναδική αγοραστική εμπειρία της ΑΒ και, ταυτόχρονα, μια νέα επιχειρηματική αρχή για επαγγελματίες του κλάδου και για νέους επενδυτές.

Δύο επιλογές franchise

Μέσα από δυο πρωτοποριακές επιλογές συνεργασίας, το AB Shop&Go και το AB Food Market, η ΑΒ Βασιλόπουλος καινοτομεί στον χώρο του franchise, δημιουργώντας τις συνθήκες επιτυχίας για τους μελλοντικούς franchisees, με εχέγγυο το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο brand της, που προσφέρει ασφάλεια και τεχνογνωσία 8 δεκαετιών.

Ειδικότερα για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία στηρίζει κάθε υποψήφιο συνεργάτη (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) με 100.000 € για το άνοιγμα κάθε νέου AB Shop&Go και για κάθε νέο ΑΒ Food Market με 250.000€, σε επίπεδο εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, η  εξειδικευμένη ομάδα της αλυσίδας στέκεται στο πλευρό κάθε νέου συνεργάτη, από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματος και σε κάθε στάδιο εξέλιξής του.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο που μετρά 152 καταστήματα, από τα οποία 77 είναι ΑΒ Food Market και 35 AB Shop & Go, ενώ, μέσω της συνεργασίας με το δίκτυο Coral/Shell, διατηρεί 47 καταστήματα AB Shop & Go στεγασμένα σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Με 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει νέα πνοή σε κάθε γειτονιά της χώρας μας.

ΑΒ Shop & Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, για έκτακτες ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά, χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές που συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market:  Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της εταιρείας για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.