182
|

Θρίλερ στη Λένορμαν: Κρεμάστηκε από το καπό του ΙΧ του για να μην του το κλέψουν

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 11:42

Θρίλερ στη Λένορμαν: Κρεμάστηκε από το καπό του ΙΧ του για να μην του το κλέψουν

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 11:42

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία θυμίζουν όσα καταγράφηκαν σε βίντεο-ντοκουμέντο από την κλοπή ΙΧ στη οδό Λένορμαν, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Εχοντας αντιληφθεί τους δράστες, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου πηδά και πιάνεται από το καπό του οχήματός του για να τους σταματήσει.

Λίγα μέτρα πιο κάτω πέφτει στην άσφαλτο και τραυματίζεται. «Τον πέρασε από πάνω, τον πάτησε τον άνθρωπο. Τον είδα κάτω. Ηρθε η Aστυνομία και το ασθενοφόρο και τον πήραν», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας για όσα έζησε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το περιστατικό, οι δράστες ήταν δύο και έβγαλαν με τη βία τον άνδρα έξω από το αυτοκίνητό του, την ώρα που το πάρκαρε.

Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια του ιδιοκτήτη να τους σταματήσει, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με το κλεμμένο ΙΧ, στη συνέχεια ωστόσο συγκρούστηκαν με δύο άλλα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα το όχημά τους να ακινητοποιηθεί. Τότε προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, εν τω μεταξύ όμως είχε ειδοποιηθεί η ΔΙ.ΑΣ. και τελικά συνελήφθη ο ένας εκ των δύο.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για Σομαλό, ηλικίας 21 ετών, με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του συνεργού του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...