230
Το AirTag θα τοποθετείται πάνω σε ένα αντικείμενο για να το βρίσκει ευκολότερα ο κάτοχος του | Apple

Συσκευή εντοπισμού «χαμένων» αντικειμένων λανσάρει η Apple

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 15:48
Το AirTag θα τοποθετείται πάνω σε ένα αντικείμενο για να το βρίσκει ευκολότερα ο κάτοχος του
|Apple

Συσκευή εντοπισμού «χαμένων» αντικειμένων λανσάρει η Apple

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2021, 15:48

Η Apple παρουσίασε την «ανοιξιάτικη κολεξιόν» της, όπως την χαρακτήρισε. Πρόκειται για μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στο AirTag, μια συσκευή που τοποθετείται  πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο και, λειτουργώντας ως πομπός, δείχνει στον κάτοχο του πού βρίσκεται το αντικείμενο σε περίπτωση που το αναζητά.

Όπως εξηγεί η βρετανική Telegraph, το AirTag θα επιτρέπει στον κάτοχο του να παρακολουθεί αντικείμενα όπως τα κλειδιά, το πορτοφόλι ή την τσάντα του μέσω της εφαρμογής «Find My» της Apple. Τα AirTag θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στα τέλη Απριλίου και η τιμή τους θα είναι 34 ευρώ για την απόκτηση ενός και 115 ευρώ για ένα πακέτο των τεσσάρων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί για τα AirTag είναι κρυπτογραφημένη για να διασφαλιστεί το απόρρητο των δεδομένων και να μην μπορεί να διαρρεύσει μέσω της εφαρμογής ή με κάποιο άλλο τρόπο η θέση των αντικειμένων στα οποία έχει τοποθετήσει τις συσκευές εντοπισμού ο κάτοχος τους.

Η Apple παρουσίασε επίσης νέα μοντέλα iMac σε επτά διαφορετικά χρώματα που χαρακτηρίζονται από την πιο λεπτή «σιλουέτα» τους. Τα νέα iMac διαθέτουν το νέο τσιπ M1, οθόνη 24 ιντσών, νέες κάμερες, και αναβαθμίσεις σε διάφορους τομείς.

Παρουσιάστηκε επίσης ένα νέο tablet, το iPadPro με συνδεσιμότητα 5G και καλύτερα γραφικά. Ακόμη, μια νέα συσκευή τηλεόρασης 4Κ και μια νέα συνδρομητική πλατφόρμα podcasts.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...