126
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπενιαμίν Νετανιάχου σε φωτογραφία από την κοινή τους συνέντευξη Τύπου κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ τον Ιούνιο του 2020 | INTIMEnews

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Νετανιάχου

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 13:56
Κυριάκος Μητσοτάκης και Μπενιαμίν Νετανιάχου σε φωτογραφία από την κοινή τους συνέντευξη Τύπου κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ τον Ιούνιο του 2020
|INTIMEnews

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Νετανιάχου

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2022, 13:56

Με ανάρτησή του στο Twitter, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον νικητή των βουλευτικών εκλογών στο Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος επιστρέφει δριμύτερος μόλις 18 μήνες μετά την απομάκρυνσή του από την εξουσία.

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, το Λικούντ του Νετανιάχου και οι σύμμαχοί του από τον χώρο της ακροδεξιάς εμφανίζονται να εξασφαλίζουν 62 έδρες στην Κνεσέτ, μία περισσότερη από όσες χρειάζονται για να έχουν την πλειοψηφία.

«Μόλις μίλησα με τον κ. Νετανιάχου για να τον συγχαρώ για την εκλογική του νίκη. Προσβλέπουμε στη συνέχιση των πολύ ισχυρών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον Νετανιάχου, αναβαθμίζοντας τους οικονομικούς, διπλωματικούς και γεωπολιτικούς δεσμούς Ελλάδας – Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...