330
|

Στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής για τη σχέση του με τη 14χρονη – ήταν υπεύθυνος ψυχικής υγείας των μαθητών!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 12:50

Στον ανακριτή ο 44χρονος καθηγητής για τη σχέση του με τη 14χρονη – ήταν υπεύθυνος ψυχικής υγείας των μαθητών!

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2020, 12:50

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε την Τετάρτη ο 44χρονος καθηγητής που ομολόγησε την Τρίτη ότι διατηρούσε εδώ και μήνες σεξουαλική σχέση με 14χρονη μαθήτριά του (εδώ).

Μετά το αρχικό σοκ στην κοινωνία της Ηλιούπολης, στο φως της δημοσιότητας έρχονται σιγά-σιγά παλαιότερες καταγγελίες για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου καθηγητή που είχαν γίνει από μαθήτριες του σχολείου του.

Ο 44χρονος που μένει στην Αργυρούπολη με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στο σχολείο της Ηλιούπολης.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο φέρεται να υπήρχαν διαμαρτυρίες από μαθήτριες Γυμνασίου προς τη διεύθυνση του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά (χυδαία αστεία κτλ) του καθηγητή τους, χωρίς ωστόσο να του γίνει κάποια σύσταση ή επίπληξη.

Οπως επίσης έγινε γνωστό, ο 44χρονος είχε προσεγγίσει (μαρτυρίες κάνουν λόγο για «επίμονο φλερτ) την συγκεκριμένη μαθήτρια ενώ εκείνη πήγαινε την Α’ Γυμνασίου, περίοδο κατά την οποία ήταν υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών.

Χωρίς να κρύβει τη σχέση τους, ο εκπαιδευτικός δήλωνε «πολύ ερωτευμένος με τη μικρή» ενώ κυκλοφορούσε κανονικά δημοσίως μαζί της σε κεντρικά σημεία της Ηλιούπολης.

Σε μία από αυτές τις βόλτες, τούς είδε μαζί η μητέρα της 14χρονης η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και ενώ δεν έχει περάσει καλά – καλά ένα 24ωρο από την αποκάλυψη της υπόθεσης στην Ηλιούπολη, στο φως ήρθε και δεύτερη περίπτωση αποπλάνησης μαθήτριας από δάσκαλο, αυτή τη φορά στην Ερέτρια.

Ο εκπαιδευτικός από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε σχολείο της Ερέτριας και φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτριά του, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (6/7) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια, προκύπτει ότι ο 51 ετών δάσκαλος κακοποιούσε σεξουαλικά τη μικρή από όταν την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Με την εις βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (9/7).

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...